-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis naikino gyventojų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 23 gaisrus. Aukų juose pavyko išvengti, tačiau du žmonės buvo traumuoti. Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko aštuonis kitus gelbėjimo darbus bei išgelbėjo du gyventojus.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Vilniaus ugniagesių nuotr.
Temos: 1 Statistika

Praėjusią naktį Kupiškio rajone, Karaliūnų kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, namo vidus jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sprogus dujų balionui, Kupiškio PGT skyrininkas apdegė veidą. Ligoninėje suteikus medicininę pagalbą, ugniagesys išleistas gydytis į namus. Per gaisrą išdegė namo vidus, apdegė pastogė ir stogas. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį gaisras kilo Mažeikių rajone, Krakių kaime, gyvenamajame name įrengtoje pirtyje. Gaisro metu apdegė pirties vidaus apdaila, medinis perdengimas ir dalis stogo dangos. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Apie 20.20 val. gaisras kilo Vilniuje, T.Ševčenkos gatvėje, daugiabučio namo bute. Per gaisrą kambaryje apdegė sofa-lova, kilimas ir dalis sienos, o iš uždūminto buto ugniagesiai spėjo išnešti apsinuodijusį dūmais 72-ejų metų buto savininką, kurį perdavę medikų globai.

Apie 19 val. Kėdainių rajone, Vainatiškių kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu apdegė medinės stogo konstrukcijos, vandeniu buvo sulietos gyvenamosios patalpos. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies ir dūmtraukio įrengimo bei jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Maždaug tuo pačiu metu gyvenamasis namas užsidegė ir Telšių rajone, Žarėnų kaime. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Per gaisrą supleškėjo namo stogas, išdegė vidus, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 22.45 val. Kupiškio rajone, Alizavos gyvenvietėje, užsiliepsnojo Biržų gatvėje stovintis mūrinis tvartas. Gaisro metu sudegė virš tvarto buvusi medinė daržinė ir apie 7 tonos šieno.

Dar vienas tvartas apie 23.15 val. užsidegė Vievio miestelyje, Jaunystės gatvėje. Per gaisrą apdegė medinės pastato sienos, stogas ir perdengimas. Laimė, ugniagesiams pavyko nuo ugnies apsaugoti šalia stovintį gyvenamąjį namą. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius