-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis nuniokojo penkis automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 41 gaisras. Viename iš jų buvo traumuotas žmogus.
Ugniagesys gesina automobilį
Ugniagesys gesina automobilį / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 18.40 val. Utenos rajone, Vaikutėnų kaime, užsiliepsnojo UAB ,,Miltga” gamybinės paskirties pastatas, kuriame buvo įrengta duonos gaminių kepykla. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna čia jau degė virimo patalpa. Gaisro metu išdegė virimo patalpa, sugadinti joje buvę įrenginiai, o gesindamas gaisrą, veidą ir rankas apdegė įmonės gamybos vadovas. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Trečiadienį ryte, apie 7.20 val., Alytaus rajone, Takniškių kaime, užsidegė ūkinis pastatas, kurio viename gale buvo įrengtos gyvenamosios patalpos. Ugnis smarkiai nuniokojo viduriniąją pastato dalį, o gaisro priežastis dar tikslinama.

Apie 9.20 val. gaisras kilo Alytaus rajone, Šiukščiakalnio kaime stovinčiame metaliniame garaže. Atskubėjus ugniagesiams, viduje liepsnojo lengvasis automobilis Suzuki Grand Vitara. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai, apdegė garažo lentinės sienos.

Panašus gaisras apie 12 val. kilo Vilniaus rajone, Nemėžėlės kaime stovėjusiame garaže. Atskubėjus ugniagesiams, medinis garažas bei viduje stovėjęs automobilis Citroen AX jau buvo sudegę. Ugniagesiams pavyko nuo ugnies apsaugoti tik šalia stovinčią pirtį. Šių gaisrų aplinkybės aiškinamos. Be to, ugnis trečiadienį nuniokojo ir dar tris kitus lengvuosius automobilius.

Prieš vidurnaktį gaisras kilo Kaune, Stangviniškių kaime, individualaus gyvenamojo namo rūsyje. Per gaisrą išdegė čia įrengta katilinė, sudegė šalia krosnies sukrautos plokščių atraižos, durpių briketai, aprūko pirmo namo aukšto kambariai.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Šilalės rajone, Drobūkščių kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, visas pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu supleškėjo namo stogas ir perdengimas, sudegė baldai, buitinė technika, namų apyvokos daiktai, išdegė namo vidus.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 1 val. užsidegė Kaišiadorių rajone, Girelės kaime. Gaisro metu sudegė pastato stogas ir perdengimas, išdegė namo vidus bei čia buvęs turtas. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 15 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo keturis gyventojus.

Apie 9.50 val. Kauno ugniagesiams gelbėtojams buvo pranešta, jog Nemuno upės saloje žmogus šaukiasi pagalbos. Atskubėję ugniagesiai, valtimi iš salos parplukdė ten dvi paras išbuvusį vyrą, kurį perdavė medikų globai.

Apie 18.40 val. gautas pranešimas, jog Klaipėdoje, Nemuno gatvėje, AB ,,Senoji Baltija” teritorijoje, nuo krantinės į marias įkrito 2 žmonės. Atskubėjus į vietą ugniagesiams, tarp nenaudojamo laivo ir krantinės, vandenyje pagalbos šaukėsi 2 vyrai. Ugniagesiai, panaudoję kopėčias ir gelbėjimo virvę, ištraukė vyrus iš vandens ir perdavė juos medikams. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius