Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai likvidavo 17 gaisrų, atliko 7 kitus gelbėjimo darbus bei Lazdijų rajone, Bugiedos kaime, iš Baltosios Ančios upės ištraukė prieš mėnesį dingusio 48-erių metų vyro kūną. Gaisrų metu žmonių aukų ir traumų pavyko išvengti.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ketvirtadienį apie 5 val. ryto Radviliškio rajone, Vaitiekūnų kaime, kaip spėjama, buvo padegtas individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė namo stogas ir jo konstrukcijos, sukrito perdengimas, išdegė vidus. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 15 val. gaisras kilo Joniškyje, Bažnyčios gatvėje stovinčiame, pastaruoju metu negyvenamame name. Dėl neatsargaus elgesio su ugnimi, viename iš kambarių čia buvo užsidegęs čiužinys.

Dar vienas apleistas, kol kas nenustatyto savininko pastatas apie 23 val. užsiliepsnojo Jurbarko rajone, Burbiškių kaime. Per gaisrą pirmame aukšte išdegė medinės grindys ir šiukšlės.

Apie 18.10 val. gaisras kilo Vilniuje, Viršupio sodų 3-joje gatvėje stovinčiame sodo namelyje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Įvykis tiriamas. Beje šiame rajone esančiuose soduose šią vasarą jau buvo sudegintas ne vienas pastatas.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 4.15 val. Šilalės rajone, Jokūbaičių kaime, užsidegė lengvasis automobilis „VW Passat“. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius ir prietaisų skydelis. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius