-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 15 gaisrų ir 18 kitų gelbėjimų darbų, kuriuos atliko ugniagesiai gelbėtojai. Ugnis trečiadienį pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.
Gaisro vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šis tragiškas gaisras popiet kilo Ukmergės rajono Kuzilų kaime, kur užsidegė A.K. gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, medinio pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Apmalšinę liepsnas  gelbėtojai gaisravietėje rado stipriai apdegusį 83 metų vyro kūną. Gaisro metu namas sudegė, o nuo ugnies buvo apsaugotas ūkinis pastatas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Ugnis trečiadienį niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Mažeikių rajono Balėnų kaime vidurdienį užsiliepsnojo V.R. gyvenamasis namas. Per gaisrą apdegė mansardos grindys ir sienos, nuardyta dalis pastato stogo. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Popietę Kaune, Taikos prospekte esančioje Kauno termofikacinėje elektrinėje atliekant technologinius bandymus trūko vamzdis ir užsidegė išsiliejęs mazutas. Išdegė apie 1,5 kub. metro išsiliejusio mazuto, apruko pastato siena, įtrūko stiklai. Ugnis buvo greitai užgesinta ir didesnių nuostolių buvo išvengta. Įvykis tiriamas.

Rokiškio rajono Parokiškės kaime vakare užsiliepsnojo kavinės ,,Septyni vėjai” malkinė. Gaisro metu apdegė ir buvo nuardyta dalis malkinės sienos, stogo, garažo sienos plastikinės apdailos ir malkų. Gaisro priežastis aiškinama.

Taip pat trečiadienį vėlai vakare Kaišiadorių rajono Kovaičių kaime užsidegė ūkinis pastatas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis pastatas jau baigė degti. Sudegė ir viduje buvusios lentos, šienas ir namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis taip pat tikslinama.

Ugnis trečiadienį nusiaubė ir kelis automobilius. Alytuje, Santaikos gatvėje čia esančiame mūriniame garaže sudegė lengvasis automobilis ,,Mazda 323”, o kitas toks pats automobilis išdegė Tauragėje, Oranžerijos gatvėje. Abu įvykiai irgi tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius