-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie automagistralės Klaipėda–Vilnius rastas pasikoręs vaikinas buvo jautrusis KTU studentas

Paaiškėjo ranką prieš save pakėlusio 21 metų vaikino, kurio palaikus nuo medžio iš 3 metrų aukščio prie greitkelio ties Kaunu nukėlė ugniagesiai, tapatybė. Nelaimėlis – Kauno technologijos universitete (KTU) studijavęs plungiškis, vadintas vienišiumi.
Žvakutė
Žvakutė / Photos.com nuotr.

Antradienį 15min.lt rašė apie tragediją Kaune, kai netoli automagistralės Klaipėda–Vilnius rastas pasikoręs 21 metų vaikinas.

Trečiadienį dienraštis „Lietuvos žinios“ pasakoja, kad Tomas M. buvo labai jautrus nuo mažens. KTU Statybos ir architektūros fakultete, kuriame studijavo statybos inžineriją, plungiškį vadino vienišiumi.

Teigiama, jog trečiakursis gyveno bendrabutyje, tačiau visur vaikščiodavo vienas, todėl bendramoksliai nepastebėjo jo dingimo. Juolab pastaruoju metu jis nebelankė paskaitų.

Sekmadienį studento motina gavo iš banko žinutę, kad į jos sąskaitą pervesta 1 350 litų. Tokią sumą jiedu su vyru buvo davę sūnui susimokėti už mokslus. Būtent tėvai pirmieji Tomo pasigedo.

Kai po ilgų sūnaus paieškų tėveliai pagaliau kreipėsi į Kauno policiją, jiems buvo parodyta jau rasto nebegyvo vaikino nuotrauka.

Anot „Lietuvos žinių“, įminti Tomo M. žūties mįslę gali būti sunku. Paskutinę savo gyvenimo savaitę jis triviečiame bendrabučio kambaryje gyveno vienas. Kartu apgyvendinti pirmakursis ir antrakursis per sesiją buvo išvykę namo ir atvažiuodavo tik į egzaminus. Ne kažin ką apie Tomą M. kamavusias problemas žino ir bendrakursiai. Viliamasi, gal ką nors pavyks aptikti velionio kompiuteryje.

Artimųjų teigimu, būdamas labai jautrus nuo mažens (užtekdavo vieno žodžio ir jo akyse pasirodydavo ašaros), Tomas nerūkė ir nevartojo alkoholio. Tai dienraščio žurnalistams patvirtino ir velionio kaimynai plungiškiai. Kol kiti jaunuoliai lakstė po šokius, Tomas arba padėdavo tėvams, arba sėdėdavo prie kompiuterio ar knygos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius