-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Elektrėnų buvo deginami savavališkai pastatyti ūkiniai pastatai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 42 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų per juos pavyko išvengti.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 12.20 val. Ukmergės rajone, Šešuolių kaime, užsiliepsnojo pirtis. Supleškėjo pastato stogas, išdegė vidus, sudegė pirties inventorius. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 12.30 val. gaisras kilo Pakruojo rajone, Butnalaukio kaime stovinčiame apleistame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, medinis namas skendėjo liepsnose, jo stogas ir perdanga jau buvo nudegę, tad pastato išgelbėti nepavyko. Įvykis tiriamas.

Apie 16.50 val. Utenos rajone, Šiaudinių kaime, užsidegė kombainas NIVA. Gaisras kilo diržinių pavarų skyriuje užsidegus diržams. Per gaisrą apdegė variklio skyriaus diržinių pavarų dalis.

Trečiadienį vakare Elektrėnuose, prie sodų bendrijos „Šviesa“, buvo padegami apleisti pastatai. Apie 19 val. buvo padegtas ir sudegė savavališkai pastatytas nenaudojamas ūkinis pastatas.

Apie 20.35 val. ugniagesiai vėl išskubėjo į tą pačią sodų bendriją, kur atvira liepsna jau degė 2 mediniai nenaudojami ūkiniai pastatai. Ir šie pastatai supleškėjo iki pamatų. O apie 21.25 val. čia buvo padegti ir sudegė 2 savavališkai pastatyti mediniai statiniai, apkalti skarda. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Šiąnakt, po vidurnakčio, Kėdainių rajone, Songailų kaime, užsiliepsnojo grupei savininkų priklausantis ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Sudegė visas stogas ir dalis perdangos, supleškėjo apie 8 tonos šieno ir apie 3 kub.m malkų. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai atliko 12 kitų gelbėjimo darbų. Išgelbėti du į nelaimę patekę gyventojai, iš Ventos upės ištrauktas nuskendusio 56 metų vyro kūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius