Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 18 /22:56

Prie Kauno ties Neveronių viaduku dėl masinės avarijos buvo uždarytas eismas

Didžiulė avarija ketvirtadienio vakarą įvyko prie Kauno, važiuojant Vilniaus kryptimi per Neveronių viaduką.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Susidūrė iškart keturi automobiliai, sužeistieji išvežti į ligoninę. Kol kas nėra duomenų apie žuvusius.

Ugniagesiai gelbėtojai 15min.lt  sakė, kad kelias bus uždarytas dar bent valandą.

Avarijos liudytojai 15min.lt pasakojo, kad viskas įvyko maždaug taip. Per Neveronių viaduką važiavo vienatūris (jo markę kol kas nustatyti sunku, panašu, kad tai „Mitsubishi Space Gear“). Iš paskos šiam automobiliui judėjo sunkvežimis su puspriekabe. Antra juosta greta šių automobilių važiavo visureigis „Misubishi“.

Pirminiais duomenimis, vienatūrio vairuotojas prieš akis staiga išvydo ant viaduko stovintį „Opel Omega“. Iš pradžių bandė jį apvažiuoti, įsiterpdamas tarp opelio ir visureigio. Pamatęs, kad nepavyks, staigiai stabdė. Stabdė ir jam iš paskos važiavęs krovininis automobilis su puspriekabe, tačiau išvengti smūgio nepavyko. Sunkvežimis rėžėsi į vienatūrį, jį apsuko, stūmė, tuomet šis rėžėsi į opelį ir visureigį. Vaizdas kraupus.

Kelias Vilniaus kryptimi užtvertas.

Papildyta 20.12 val. Ugniagesiai iš antros juostos patraukė visureigį, bandoma atlaisvinti erdvės ir leisti pravažiuoti automobiliams. Transporto spūstis labai didelė.

Aiškėja, kad į ligoninę išvežti trys žmonės. Sunkvežimis buvo prikrautas atsarginių traktorių dalių, jas vežė į Kazachstaną.

Papildyta 21.10 val. Kauno rajono policijos atstovai 15min.lt sakė, kad pavyko atlaisvinti vieną eismo juostą ir automobiliai vėl gali važiuoti tiltu. Kol kas daugiau jokios kitos informacijos pareigūnai suteikti negalėjo. Kol įvykio vieta bus apžiūrėta ir sutvarkyta, susidūrę automobiliai išvežti, gali praeiti 3-4 valandos. „Patys suprantate, mūsų darbe sunku prognozuoti ką nors. Tyrėjas grįš tik po kelių valandų“, – atsiduso budintys pareigūnai.

Papildyta 21.28 val. Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos darbuotojai patvirtino, kad buvo išvežti trys sužeistieji. Du iš jų „vaikštantys savo kojomis“, vienas – sužeistas sunkiau.

Papildyta 22.54 val. Kauno ugniagesiai gelbėtojai 15min.lt sakė, kad baigiami nutraukti nuo kelio avarijoje susidūrę automobiliai ir eismas per pusvalandį bus vėl visiškai atnaujintas. Primename, kad šiuo metu automobiliai gali važiuoti viena eismo juosta. Ugniagesių teigimu, nors avarija atrodė kraupiai, gelbėtojams darbas, technine prasme, nebuvo labai sudėtingas.
 

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius