-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Perekšlių su „Opel“ apsivertusi girta kompanija suskubo susirinkti garso aparatūrą

Antradienį Panevėžio rajone, netoli Perekšlių gyvenvietės nuo kelio į griovį nulėkė ir vertėsi automobilis „Opel“. Iš aukštyn ratais gulinčios transporto priemonės vienas po kito išsiropštė keturi įkaušę jaunuoliai. Paaiškėjo, kad automobilį vairavo tam teisės neturintis asmuo.
Avarija Panevėžio rajone
Avarija Panevėžio rajone / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Į avarijos vietą buvo iškviesti medikai ir kelių policija, tačiau avarijos dalyviai vargu ar norėjo akistatos su specialiosiomis tarnybomis, mat iki atvykstant pareigūnams jau buvo pasiruošę iš griovio ištraukti apvirtusį „Opel“. Jie į pagalbą pasitelkė vietos ūkininką, kuris traktoriumi automobilį bandė sugrąžinti ant kelio.

Tačiau pasirodžius pareigūnams šio plano teko atsisakyti. Po medikų apžiūros „Opel“ vairuotoju prisistatęs jaunuolis turėjo pabendrauti su kelių policija.

VIDEO: Panevėžio rajone apsivertė girto vairuotojo „Opel“

Pareigūnai išsiaiškino, kad prie automobilio vairo sėdo teisės vairuoti neturintis vyras. Jis pasakojo, kad šios teisės dar nėra įgijęs ir vairavimo egzaminą laikyti dar tik planuoja.

Maža to, paaiškėjo, kad „Opel Astra“ vairuotojas prie vairo sėdo girtas. Alkoholio matuokliu jam nustatytas vidutinis 1,55 promilės girtumas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone

Vairuotojas automobilio nesuvaldė tuomet, kai bandė iš pagrindinio kelio sukti į dešinėje kelio pusėje esantį žvyrkelį. Automobilis nulėkė nuo kelio, rėžėsi į betoninį šulinį ir apvirto ant stogo javų lauke.

Iš automobilio per šoninį langą išsiropštė keturi jaunuoliai. Du iš jų pasišalino vos tik pamatę policijos pareigūnus. Su vairuotoju pasiliko tik vienas jo keleivis. Jis taip pat nesusižeidė, tik skundėsi, jog sušlapo nuo griovyje buvusio vandens.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone

Kadangi vairuotojas prie vairo sėdo girtas ir neturėdamas tam teisės, teismo sprendimu apdaužytas automobilis gali būti konfiskuotas.

Tai sužinojęs vairuotojas, kartu su bendrininkais ėmė iš automobilio tempti vertingus daiktus. Daugiausiai dėmesio kompanija skyrė garso aparatūrai – magnetolai, žemo dažnio garsiakalbiui, stiprintuvui bei kolonėlėms.

„Opel“ vairuotojo laukia solidi bauda, kurią skirs teismas. Ji gali siekti nuo 1158 iki 1448 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius