-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 25 /19:51

Prie Šiaulių, grįždami iš poilsiaviečių, susidūrė keturi automobiliai

Prie pat įvažiavimo į Šiaulius nuo Kelmės pusės susidūrė keturi viena kryptimi judėję automobiliai. Smūgiavo paskutinis automobilis „Renault Espace“. Smūgį gavęs „Audi A4“ lyg estafetę jį perdavė „Peugeot 306“, o šis nežymiai kliudė „Škodos“ galą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Avarija prie įvažiavimo į Šiaulius įvyko apie 18 val. 20 min. Liudininkų duomenimis,  „Renault Espace“ gana smarkiai trenkėsi į „Audi A4“ galą. „Audinės“ vairuotojas kirto ant stabdžių. Nuo to „Renault Espace“ atšoko kelis metrus atgal.

„Audinės“ vairuotojas kirto ant stabdžių. Nuo to „Renault Espace“ atšoko kelis metrus atgal.

„Audi“ nuo smūgio gana smarkiai įsirėžė į „Peugeot“ galą ir jį suknežino. Mažiausiai nukentėjo mašinų virtinės priekyje atsidūrusi „Škoda“. Jos vairuotojas netrukus, po policijos ir medikų atvykimo, išvyko iš įvykio vietos sava eiga.

Atskubėjo du greitosios pagalbos automobiliai. Nors avarija iš pažiūros lokali, tačiau nuo netikėto smūgio dviems avarijos dalyviams buvo stipriai sutrenktos galvos. Aiškinamasi, ar nepažeistas kaklas.

Specialiosios tarnybos pristabdė ir taip gausų grįžtančiųjų namo srautą. Nemažai vairuotojų į namus pasuko žvyrkeliais, vingiuojančiais per laukus. Kai kuriems naujas kelias namo baigėsi akligatviais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius