Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prieš teismą stos varėniškiai narkotikų platintojai

Trys, 20-21 metų, Varėnos miesto ir rajono gyventojai Varėnoje laikę ir pardavinėję narkotines ir psichotropines medžiagas, stos prieš teismą.
Narkotinės medžiagos
Automobilyje paslėptos narkotinės medžiagos / Alytaus policijos nuotr.

Varėnos kriminalistai baigė ikiteisminį tyrimą dėl didelio kiekio psichotropinių medžiagų įgijimo, laikymo ir šių medžiagų platinimo, pranešė  Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariatas.

Ikiteisminio tyrimo metu visiems trims jaunuoliams, vienas iš jų –  buvęs Lietuvos kariuomenės kariškis, pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Įtariamuosius teismas leido suimti.

Alytaus policijos nuotr./Automobilyje paslėptos narkotinės medžiagos
Alytaus policijos nuotr./Automobilyje paslėptos narkotinės medžiagos

Aptiko narkotikų, kastetą, karinę dūmadėžę

Tyrimas pradėtas dar 2014 metų kovo 30 dieną. Jos metu Varėnos pareigūnai sulaikė minėtus jaunuolius, o jų vairuojamuose automobiliuose VW GOLF ir BMW buvo rasta daugiau nei 100 g metamfetamino.

Kratų metu, įtariamųjų namuose, kriminalistai rado daugiau narkotinių medžiagų, kastetą, du litrus naminės degtinės, karinės paskirties „Rokfackla 4“ dūmadėžę, svarstykles su narkotinių medžiagų pėdsakais. Taip pat rastas ir paimtas dujinis pistoletas EKOL su šoviniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius