-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reido metu pakaunėje sustabdytas greičio viršytojas teisinosi skubėjęs pas mamą

Vėlyvą antradienio vakarą kelio Klaipėda–Kaunas–Vilnius 204-jame km, ties Muniškių k., Kauno apskrities policijos patruliai vykdė reidą – fiksavo remontuojama automagistralės atkarpa važiuojančių automobilių greitį. Pastebima, jog šioje vietoje, kurioje šiuo metu vyksta kelio darbai, vairuotojai važiuoja ženkliai greičiau nei leistina, tačiau per kiek daugiau nei valandą nubausti tik du lakstūnai.
Vakarinė greičio kontrolė Kaune
Vakarinė greičio kontrolė Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Reidą vykdęs policijos ekipažas greičio mėgėjų laukė iškart už asfaltą automagistralėje pylusių sunkiasvorių mašinų. Apie kliūtį kelyje bei sumažintą leistino greičio ribą vairuotojus perspėjo iš tolo matomi mirksintys kelininkų automobiliai. Tačiau ne visi paisė signalų. Du vairuotojai likusia atvira tik viena siaura kelio juosta lėkė taip ir nepastebėję iki 70 km/val. greitį ribojančio ženklo.

Nuo 23 iki 24 val. apie kilometrą atstumu gebančiu greitį fiksuoti radaru nustatyti du pažeidėjai.

31-rių metų „Škoda“ vairuotojas važiavo 95 km/val. greičiu. 56-rių metų „Range Rovers“ valdytojas – 94 km/val. greičiu. Pastarasis, paklaustas, kur skubėjo ir ar nematė laikinai pastatyto greitį ribojančio ženklo, atsakė, lekiantis namo.

„O koks ten ženklas stovėjo? 70 km/val. greitis? Tai viršijau tik 24-riais? A, tai niekis. Skubėjau į namus, pas mamą“, – patikino „Range Rover“ vairuotojas.

Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 20, bet ne daugiau kaip 30, kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo 28 iki 86 eurų.

VIDEO: Naktį policija talkino kelininkams tikrindama vairuotojų greitį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius