-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų rajone pasieniečiai sučiupo plėšimais įtariamą trijulę

Ketvirtadienį vakare VSAT Vilniaus rinktinės Gintaro Žagunio užkardos pasieniečiai sulaikė tris asmenis, kurie yra įtariami plėšimais.
Širvių punktas
Širvių punktas / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, VSAT pareigūnai jau buvo gavę informacijos iš policijos apie įtartiną raudonos spalvos automobilį Mazda 323, besisukinėjantį Šalčininkų rajone.

Transporto priemonę, kuri atitiko preliminarų apibūdinimą, G.Žagunio užkardos pareigūnai sustabdė atraminiame Širvių punkte, prie įvažiavimo į vadinamąją Dieveniškių kilpą.

Čia esančioje judrioje sankryžoje nuolat budi Lietuvos pasieniečiai, tikrinantys į abi puses vykstančių automobilių, autobusų ir kitų transporto priemonių bei asmenų dokumentus.

Patikros metu paaiškėjo, kad automobilio ir juo vykusių trijų asmenų – 35, 19 ir 17 metų Šalčininkų rajono gyventojų – dokumentai yra tvarkingi. Kadangi automobilis ir kiti požymiai atitiko policijos pateiktą informaciją, VSAT pareigūnai čia pat išsamiai patikrino transporto priemonę.

Mašinos salone buvusiose pirštinėse aptiktas revolveris su užrašu „Olympic 38“ ir penkiais šoviniais, trys kepurės, kurios užtraukiamos ant veido ir naudojamos kaip kaukės, išstumiamas peilis ir dujų balionėlis su užrašu „CS KO“.

Sulaikoma trijulė nesipriešino. Automobilis ir juo važiavę Šalčininkų rajono gyventojai perduoti policijos pareigūnams, kurie toliau aiškinsis galimą neteisėtą jų veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius