-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Savaitgalį Dzūkijoje žvangėjo kardai, skraidė kirviai ir stalai, iš krosnies dingo pinigai

Gruodžio 12-ąją, apie 18 val. Alytaus kaime, 71 metų vyriškis smurtavo prieš savo buvusią sutuoktinę, kovos įrankiu pasirinkęs stalą.
Kirvis
Kirvis / Photos.com nuotr.

Tą patį vakarą, apie 21 val. Ūdrijoje, 45-erių vyriškis, konflikto metu sugriebęs savo sutuoktinei už riešų, tampė po virtuvę, po to spardė kojomis.

Apie 23.15 val. į namus esančius Senojoje Varėnoje, grįžęs neblaivus dvidešimtmetis be jokios priežasties pradėjo rankomis ir kojomis mušti gulintį tėvą. Tiesa, tėvas taip pat buvo neblaivus. Po įvykio sūnus iš namų pasišalino, šiuo metu jo ieško policija. Nukentėjusįjį apžiūrėjo bei pirmąją pagalbą suteikė atvykę medikai. Tik prasidėjus gruodžio 13-ajai, Prienuose žvangėjo kardai ir skraidė kirviai. Neblaivus 44 metų prieniškis, iš baimės privertė drebėti ne tik savo sutuoktinę, bet ir septyniolikmetę savo dukrą. Vyriškis grasindamas sužaloti fiziškai ar net nužudyti, demonstravo kirvį ir daiktą panašų į kardą, Dėl tokio smurtautojo elgesio moterys turėjo palikti namus.

Gruodžio 13-osios vakare, apie 18 val., namuose, esančiuose Varėnos r., Kareivonių k., neblaivus 52 metų vyriškis smurtavo prieš 80-metę motiną. Sūnus motiną mušė rankomis bei spardė kojomis.

Visiems smurtautojams gresia baudžiamoji atsakomybė, jie uždaryti į areštinę. Dažniausia ir galbūt pagrindinė tokių nelaimių priežastis – alkoholis.

Gruodžio 12 d. apie 12 val. 20 min. Prienuose, Vytauto g., autobusų stoties teritorijoje, 70-metis, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (automobilį vairavo neturėdamas teisės vairuoti), Prienų policijos pareigūnams davė 400 litų kyšį. Vyras po apklausos paleistas.

75-erių moteris, iš Varėnos r. Kalvių kaimo, gruodžio 13-ąją pasigedo  8 200 litų, kurie jos manymu saugiai, buvo paslėpti nekūrenamoje krosnyje. 

Gruodžio 13 diena nesėkmingai prasidėjo Prienų gyventojai, kurią peiliu sužalojo sugėrovas. Apie 7 val., neblaivus 67 metų, Pakuonio sen., Dvylikių k. gyventojas, išgertuvių metu, dėl neaiškių priežasčių, lovoje miegančiai bendraamžiai peiliu dūrė į kairį šoną. Dėl patirtų sužalojimų moteris išvežta į Kauno klinikas.

Iš viso per praėjusį savaitgalį pradėti 32 ikiteisminiai tyrimai, 10 iš jų dėl smurto artimoje aplinkoje atvejų, užfiksuota 13 vagysčių, 2 bandymai papirkti pareigūnus, pasakojama Alytaus apskrities VPK komunikacijos grupės vyriausiosios specialistės Kristinos Janulevičienės pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius