-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį pasienyje sulaikyti du, įtariama, vogti automobiliai

Šeštadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos pasieniečiai Medininkų kontrolės punkte patikrino į Baltarusiją išvykstančio automobilio „Nissan Primastar“ dokumentus. 2006 m. laidos mašiną vokiškais numeriais vairavo 30-metė Baltarusijos pilietė.
Vogtas automobilis
Vogtas automobilis / VSAT nuotr.

VSAT pareigūnai nustatė, kad šio automobilio kaip vogto paieška šiemet kovą paskelbta Vokietijoje.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo VSAT Vilniaus rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baltarusijos pilietę pasieniečiai po apklausos paleido. „Nissan Primastar“ saugomas Medininkų punkte.

Dar vieną vogtą mašiną apie vidurnaktį iš sekmadienio į pirmadienį sulaikė VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai.

Jie Kalvarijos savivaldybės kelyje Suvalkai–Marijampolė sustabdė iš Lenkijos į Lietuvą įvažiuojantį automobilį „Fiat Stilo“ ispaniškais numeriais. 2006 m. laidos mašiną vairavo 30-metis Joniškio gyventojas.

VSAT pareigūnai nustatė, kad šio automobilio kaip vogto Ispanijoje paieška yra paskelbta nuo balandžio 25 d.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo VSAT Lazdijų rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Joniškietis po apklausos paleistas. „Fiat Stilo“ saugomas Kalvarijos užkardoje.

Iš viso VSAT pareigūnai šiemet sulaikė 80 automobilių, kurie, įtariama, yra vogti. Daugiausiai tokių automobilių sulaikyta pasienyje su Baltarusija (43) ir Lenkija (22).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius