-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Ukmergėje jaunuoliai įžūliai apiplėšė tris garbaus amžiaus moteris

Praėjusį savaitgalį (kovo 29-30 d.) dienos metu Ukmergėje buvo įvykdyti trys plėšimai. Šiuos nusikaltimus galėjo matyti gyventojai, todėl policijos pareigūnai prašo pagalbos.
Žuvusios moters rankinė
Asociatyvinė nuotr. / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, kovo 29 d., apie 16.20 valandą, Deltuvos gatvėje, ties 12-tu namu, buvo užpulta garbaus amžiaus Ukmergės gyventoja. Iš už nugaros prie 78-erių S. Č pribėgęs jaunuolis atėmė iš jos rankinę. Moteris nugriuvo, jai sulūžo ranka. Dėl rankos lūžio ji paguldyta į Ukmergės ligoninės traumatologijos skyrių. Dėl plėšimo S. Č. padaryta 260 litų materialinė žala.  

Dar du panašūs plėšimai įvykdyti kovo 30 d. Apie 12 valandą su įžūliais užpuolikais susidūrė 71-erių V.T. Eidama pro parką, esantį tarp A.Smetonos ir Vasario 16-os gatvių, ji  prasilenkė su penkiais jaunais vaikinais. Vienas iš jų stvėrė moteriai iš rankų rankinuką ir visi puolė bėgti. V.T. ėmė šaukti ir kviesti pagalbą, tuomet vaikinas rankinuką su daiktais išmetė.

Apie 13 valandą 45 minutės Deltuvos gatvėje, ties 23-čiuoju namu, buvo užpulta aštuoniasdešimtetė O. A. Š. Užpuolikai parvertė moterį, ištraukė rankinę ir pabėgo. Ukmergiškei padaryta 410 litų materialinė žala. 

Šie akiplėšiški nusikaltimai buvo įvykdyti šviesiu paros metu, todėl juos galėjo matyti gyventojai. Policija prašo nelikti abejingais ir pasidalinti net menkiausia informacija, kuri gali atrodyti nereikšminga. 

Paskambinkite Kriminalinės policijos skyriaus viršininkei Ingai Malinauskienei tel. 8-340-60417 arba ateikite į policijos komisariatą, 225 kabinetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius