-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalis Klaipėdoje: muštynės, vagystės ir purvini taksi keleiviai

Savaitgalį kai kurie klaipėdiečiai mušėsi, netinkamu būdu bendravo su kaimynais ar taksi vairuotoja, vogė. Patruliai tokius vežė į policijos komisariatus.
Klaipėdos vyriausiasis policijos komisariatas.
Klaipėdos vyriausiasis policijos komisariatas. / J.Andriejauskaitės nuotr.

Šeštadienio naktį  patruliai  Kretingos gatvėje pastebėjo automobilį Ford Mondeo, kurio galinis šoninis stiklas buvo išdaužtas ir iš kurio išlipo vienas vyriškis, o kitas vyras liko sėdėti mašinos vairuotojo pusėje. Asmenys sukėlė įtarimą, kad gali daryti nusikaltimus, todėl abu buvo sulaikyti. Minėtame automobilyje buvo daug įvairių daiktų, kurie, įtariama, vogti. Sulaikyti du 34–39 metų asmenys. 

Tą pačią naktį patruliuodami Minijos gatvėje pareigūnai pastebėjo konfliktuojančius du jaunuolius ir moterį. Įsiterpus į konfliktą pareigūnams, moteris paaiškino, kad ji yra taksi vairuotoja, vairuojanti Audi 100, o jaunuoliai buvo nešvarūs, ir ji atsisakė juos vežti. Tuomet jaunuoliai ėmė spardyti bei laužyti minėtą taksi. Ant mašinos bagažinės dangčio matėsi nežymių įlenkimų. Pareigūnai sulaikė du 21 metų klaipėdiečius.  
 

Šeštadienį paryčiais  gautas pranešimas, kad greitosios brigada iš Baltijos pr. 69 namo išvežė sužalotą vyrą, kurį sumušė grupė asmenų. Pranešta, kad įtariamieji eina nuo Baltijos Taikos prospekto link. Vienas vaikinas esąs su skrybėle. Netrukus tokių žmonių grupelė pastebėta ties žiedine sankryža. Į pagalbą atvykus dar dviem ekipažams į policiją pristatyti septyni jaunuoliai, kurių amžius  15–24 metai.  Vienai iš sulaikytų merginų komisariate pasidarė negera, todėl buvo pakviesti medikai ir ji nuvežta į ligoninę.

Sekmadienį vakare, 18.45 val., rastas pavogtas automobilis. Patruliuodami pėsčiomis, pareigūnai Kauno gatvėje, ties 9A namu, automobilių stovėjimo aikštelėje, pamatė stovintį automobilį VW Golf, kurio vairuotojo pusės priekinių durelių spynelė buvo sugadinta, o variklio paleidimo spynelė išardyta. Praėjusį trečiadienį, pradedant darbą, instruktažo metu buvo pranešta, kad minėtas automobilis yra pavogtas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius