-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Save žalojęs marijampolietis Lietuvoje buvo ieškomas dėl kelių nusikaltimų

Vilniaus oro uoste pasieniečių sulaikytas ir save žalojęs marijampolietis Lietuvoje buvo ieškomas kaip įtariamasis ne viename nusikaltime.
Tarptautinis Vilniaus oro uostas
Tarptautinis Vilniaus oro uostas / TVOU „Facebook“ profilio „Skrendam iš Vilniaus“ komandos nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, penktadienį į VSAT Vilniaus rinktinės Vilniaus oro uosto užkardą reisu iš Kopenhagos už Danijos įstatymų pažeidimus buvo grąžintas vyras. VSAT pareigūnams jis prisistatė 30-mečiu Lietuvos piliečiu.

Pasieniečiai nustatė, kad šio asmens pateikta lietuviška tapatybės kortelė yra suklastota. Vyras buvo sulaikytas. Kiek vėliau jis pasiprašė į tualetą, į kurį buvo palydėtas pasieniečių. Tualete sulaikytasis vienkartinio skustuvo peiliuko dalimi susižalojo kaklą ir ranką.

Pasieniečiai jam suteikė pirmąją pagalbą ir iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Atvykę medikai vyrą apžiūrėjo ir konstatavo, kad jo gyvybei pavojaus nėra, o pažeisti tik minkštieji audiniai.

Asmuo buvo nugabentas į ligoninę, kur jam susiūtos žaizdos. Ligoninėje vyrą saugojo Vilniaus rinktinės pasieniečiai. Šiame padalinyje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl suklastoto dokumento.

Tyrimo metu nustatyta, kad sulaikytasis yra 30-metis Marijampolės gyventojas. VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad užsienyje besislapsčiusio įtariamojo Lietuvoje dėl įvairių nusikaltimų ieškojo Vilniaus ir Klaipėdos policija.

Uostamiesčio pareigūnai jo paiešką paskelbė, nes marijampolietis yra įtariamas plėšimu, turto prievartavimu, sukčiavimu, netikrų mokėjimo priemonių, skirtų atsiskaityti ne grynais pinigais, gaminimu ar neteisėtu disponavimu jomis bei neteisėtu mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimu.

Sostinės policija marijampoliečio ieškojo dėl plėšimo ir netikrų mokėjimo priemonių, skirtų atsiskaityti ne grynais pinigais, gaminimo ar neteisėto disponavimo jomis.

Šeštadienį ligoninėje po savo sužalojimo gulintį marijampolietį pasieniečiai perdavė Vilniaus policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius