Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo bute Kaune kanapes auginęs studentas tikino tai daręs savo reikmėms (papildyta 13.39 val.)

Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai, tikrindami gautą informaciją dėl neteistai laikomų narkotinių medžiagų, viename iš Petrašiūnuose esančių daugiabučių rado kanapių. Jas savo bute augino studentas.
Kanapės
Kanapės / Policijos nuotr.

Antradienį, apie 15.30 val., pareigūnai atliko patikrinimą bute Petrašiūnuose. Vizito metu buvo rasta 10 vazonų su, kaip įtariama, neteisėtai auginamomis kanapėmis. Bute sulaikytas jo gyventojas R.T. 29 metų vyras, šiuo metu studijuojantis vienoje Kauno aukštųjų mokyklų, aiškino, kad draudžiamas kanapes augino savo reikmėms.

Pareigūnai konfiskavo vazonuose augančias kanapes, taip pat lėkštę su sėklomis ir pradėtomis džiovinti žalių augalų viršūnėlėmis.

Panemunės policijos komsariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto aguonų ar kanapių auginimo, už ką gali būti baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Papildyta 13.39 val.: Su 15min.lt susisiekęs kanapes auginantis studentas Robertas T. pasakojo nesijaučiantys padaręs nusikaltimą. Be to, patikslino, kad jo namuose rasta ne 10 vazonėlių kanapių, bet tik 8. Kituose esą buvo auginamas kavamedis.

„Esu įsitikinęs, kad kanapių auginimas savo reikmėms turėtų būti įteisintas. Su bendraminčiais to ir siekiame. Mane gali nubausti, bet aš nesijausiu kažką neteisėto padaręs“, – tikino kaunietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius