-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 15 /11:20

Šeštadienio rytas prasidėjo nuo tragedijos prie parduotuvės „Maxima“

Šeštadienio rytas Vilniuje prasidėjo didele tragedija prekybos centro „Maxima“ kieme. Atbuline eiga važiavęs sunkvežimis partrenkė ir mirtinai sužalojo vyriškį. Žuvusio žmogaus kūną iš po sunkiasvorio automobilio, panaudoję specialią įrangą, ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.
Nelaimės vietoje
Nelaimės vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Žalgirio g. 105 prie parduotuvės „Maxima“ rampos krovininis automobilis prispaudė ir mirtinai sužalojo žmogų, gautas apie 8.09 val.

Į įvykio vietą nuskubėjo policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Paaiškėjo, kad į parduotuvę prekes atvežęs sunkvežimis MAN atbulas mėgino privažiuoti prie sandėlio. Jo vairuotojas (gim. 1978 m.) nepastebėjo už sunkvežimio buvusio vyro (gim. 1944 m.) ir ant jo užvažiavo.

Sunkvežimio vairuotojas vėliau sakė žmogaus nematęs ir net nepajutęs, kad jį partrenkė. Sunkiasvoris automobilis, partrenkęs žmogų, toliau judėjo atbuline eiga, po savimi tempdamas ir nelaimingą vyrą.

Kai sunkvežimio vairuotojas sustojo, vyriškiui padėti jau niekas nebegalėjo. Jo kūną iš po sunkvežimio ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Ugniagesiai panaudojo specialią gelbėjimo įrangą, kad pakėlę sunkvežimį galėtų pasiekti kraupiai sumaitotą kūną.

Parduotuvė dėl šio incidento darbo nesustabdė, prekyba vyko, kaip įprasta.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

VIDEO: "Maximos" kieme sunkvežimis suvažinėjo kiemsargį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius