Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siaubas kaimo parduotuvėje: tarakonai, pasenę produktai ir nelegaliai parduodamas alkoholis

Ketvirtadienį Elektrėnų policijos pareigūnai nustėro, kai patikrino Beižionių kaime veikiančią parduotuvę, kurioje be licencijos buvo prekiaujama alkoholiniais gėrimais, bet ir maisto produktais, kuriems galiojimo laikas pasibaigė prieš mėnesius.

Ketvirtadienį, Elektrėnų policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai vykdė priemonę išaiškinti neteisėtos prekybos alkoholiu ir tabako gaminiais atvejus, praneša Vilniaus apskrities policijos komisariatas.

Pareigūnai patikrino vieną Beižionių kaimo parduotuvių. Paaiškėjo, kad šiai parduotuvei buvo panaikinta licencija prekiauti alkoholiniais gėrimais už LR Alkoholio kontrolės įstatymo pažeidimus (alkoholiu buvo prekiaujama 2015 m. rugsėjo 1 d.). Be to, už šį pažeidimą Narkotikų, tabako alkoholio kontrolės departamentas įmonei taikė ekonominę sankciją ir skyrė 1500 eurų baudą.  

Deja, nei skiriamos baudos, nei veiklos apribojimai prekybos nesustabdė. Pareigūnai parduotuvėje rado alkoholinių gėrimų ir nustatė, kad nors ir licencija buvo panaikinta, alkoholiu vis dar prekiaujama.

Be to, nustatyta, kad čia prekiaujama duonos ir mėsos gaminiais su prieš 1-3 mėnesius pasibaigusiu galiojimo terminu. Duonos gaminiai supeliję, per prekystalius bėgiojo tarakonai.

Dėl nustatytų pažeidimų bus kreiptasi į Narkotikų, tabako alkoholio kontrolės departamentą dėl ekonominės sankcijos taikymo ir į Elektrėnų valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą spręsti klausimą dėl įmonės patraukimo atsakomybėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius