-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių „Akropolyje“ esančiame „Swedbank“ filiale mirė 25-erių metų vyras

Šiaulių prekybos centre „Akropolis“ prieš pietus buvo iškviesti medikai ir policijos pareigūnai. „Swedbank“ skyriuje mirė žmogus.
Marijampolės ligoninė
Greitoji medicinos pagalba. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš pietus 25-erių metų vyras, gyvenantis Šiaulių rajone, apsilankė „Swedbank“ skyriuje, norėdamas atlikti bankinius reikalus.

Jis laukė savo eilės, kol buvo pakviestas į uždarą kabiną, pokalbiui su darbuotoju. Netrukus vyro sveikata pradėjo šlubuoti.

Dar po kelių akimirkų jis tiesiog nukrito nuo kėdės be gyvybės ženklų. Darbuotoja skubiai iškvietė pagalbą ir bandė daryti dirbtinį kvėpavimą. Vyras neatsigavo.

Šiaulių VPK atstovas ryšiams su visuomene Artūras Šliavas informavo, kad du medikų ekipažai taip pat bandė gaivinti vyrą, tačiau nesėkmingai. Jis tame banko skyriuje ir mirė.

Skyrius buvo uždarytas, o kūnas uždengtas. Įeiti galėjo tik pareigūnai ir mirusiojo artimieji. Kovo 6 dieną vyras būtų šventęs 26-erių metų gimtadienį. Aiškinamasi mirties priežastis. Įtariama, kad jaunam vyrui sušlubavo širdis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius