-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių pareigūnai sutrikdė narkotikų platintojų verslą trijuose Lietuvos miestuose

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje atsidūrė viena nusikalstama gija siejami trys narkotinių medžiagų platinimu įtariami asmenys iš trijų skirtingų Lietuvos miestų.
Šiaulių pareigūnai sutrikdė narkotikų platintojų verslą trijuose Lietuvos miestuose.
Šiaulių pareigūnai sutrikdė narkotikų platintojų verslą trijuose Lietuvos miestuose. / Policijos nuotr.
Temos: 1 Verslas

Jiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Pirmasis čia atsidūrė Šiaulių universiteto studentas J.V. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai, turėdami informacijos, kad šis jaunuolis Šiauliuose prekiauja kvaišalais, jį sulaikė balandžio 18 d. autobusų stotyje. Jaunuoliui antrankiai buvo uždėti, kai jis išėjo iš čia esančio siuntų skyriaus, atsiėmęs jam adresuota voką. Jame pareigūnai rado apie 50 gramų augalinės kilmės, įtariama, narkotinių medžiagų. J.V. buvo uždarytas į areštinę. Balandžio 20-ąją, per savo gimtadienį, jis buvo suimtas 15-kai parų.

Balandžio 19-ąją sulaikyti dar du asmenys, sietini su tapačia nusikalstama veikla. Šiauliečiams bendradarbiaujant su kolegomis, Kaune buvo sulaikytas 21-erių metų J.M., Panevėžyje – 19-metis T. Š. Jų gyvenamosiose ir darbo vietose atliktų kratų metu buvo rasta apie du kilogramus tos pačios augalinės kilmės, įtariama, narkotinės medžiagos ir didelės sumos pinigų. Šie įtariamieji taip pat „apgyvendinti“ areštinėje, artimiausiu metu bus kreipiamasi į teismą dėl jų suėmimo.

Šiemet tai jau vienuoliktas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis, kurį pradėjo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius