Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiauliuose vidury dienos pavogtas kompiuteris su geriausiais receptais

Šiaulių vagys peržengė įžūlumo ribas. Rugsėjo 28-osios vidurdienį jie plyta išmušė cokoliniame aukšte įrengto buto langą. Pavogtų daiktų savininkui gaila, tačiau vertingiausias dalykas – kompiuteryje surašyti skaniausių patiekalų receptai.
Vagys langą iškūlė šaligatvio plyta
Vagys langą iškūlė šaligatvio plyta / Nukentėjusiojo asmeninį nuotr.

Rugsėjo 28 dieną, 13.35 val. Šiauliuose, Klevų gatvėje, betoninės plytelės dalimi išdaužus vyro buto plastikinio lango stiklo paketą, iš buto pagrobti trys modemai, nešiojamasis kompiuteris ir pinigai. Turtinė žala – 1450 eurų.

Įsilaužimo įrankis paimtas tiesiog nuo gatvės – pusė šaligatvio plytos. Nedorėliai plyta iš tiesų galėjo ką nors smarkiai sužeisti. Prie pat lango stovi lova. Plyta perskrido ją ir atsitrenkė į sieną.

Nukentėjo jaunas, bet puikus virėjas Gabrielius Račys. Jis nepastebėjo, kad būtų sekamas per langus, tačiau pastarosiomis dienomis sirguliavo ir iš namų nekėlė kojos.

Trečiadienį 11.30-13.30 jis buvo išėjęs susitvarkyti ligos dokumentų. Per tą trumpą laiką vagys išmušė langą ir išnešė daiktus.

Vyras teiraujasi – gal kas matė įtartinus asmenis, nešinus „Acer“ kompiuteriu ar „Playstation 3“ konsole. Gal į lombardą atnešė?

Labiausiai gaila ne pinigų ir ne kompiuterio, o jame buvusių failų: „Visas mano darbas liko kompiuteryje. Esu virėjas, o kompiuteryje buvo patiekalų receptai ir jų nuotraukos.“

Gal konkurentai? „Nemanau. Aš esu linkęs visiems padėti, kuo tik galiu. Vogti nereikėtų. Po vagystės kankina labai negeri jausmai“, – kalbėjo virėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius