-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šįmet gaisruose jau žuvo 9 žmonės, savaitgalį ugnis nusinešė dar 3 gyvybes

Šiais metais šalyje jau kilo 350 gaisrų. Kad netaptumėte gaisro auka, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas perspėja nerūkyti lovose, nepalikti rūkstančios cigaretės, gesinti jas tik peleninėse. Taip pat nepamiršti saugiai kūrenti ir prižiūrėti krosnių, nepalikti be priežiūros įjungtų elektrinių šildymo prietaisų.
Gaisras Dotnuvoje
Gaisras Dotnuvoje / PAGD nuotr.

Sausio 14-osios popietę Kėdainių rajone, Dotnuvoje, gaisre žuvo du žmonės. Ugniagesiai iš degančio medinio namo išnešė sąmonę praradusią 64-erių metų moterį ir perdavė ją medikams. Jie konstatavo moters mirtį.

Kiek vėliau koridoriuje rastas ir smarkiai apdegęs 55-erių metų vyro kūnas. Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Sausio 13-osios rytą buvo gautas pranešimas, kad Kelmėje, Kooperacijos gatvėje, atvira liepsna dega medinis gyvenamasis namas. Iš jo ugniagesiai išnešė netekusią sąmonės 82-ejų metų moterį. Deja, medikams nepavyko jos atgaivinti. Pirminiais duomenimis, gaisras galėjo kilti dėl dujų nuotėkio.

Saugokite save ir savo artimuosius, raginama Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Visuomenės informavimo ir analizės skyriaus atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius