Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Širvintų rajone policijai įkliuvo užkietėjęs degtindaris

Nelegalia veikla užsiimantys asmenys savo amato taip lengvai neapleidžia. Tai patvirtina ir kovo 11 d. įvykis, kai Širvintų rajono policijos komisariato pareigūnai Barskūnų k. sulaikė vyrą, savo automobiliu gabenantį 18 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą, įtariama, naminės degtinės.
Užkietėjęs degtindaris produkciją slėpė po variklio dangčiu
Užkietėjęs degtindaris produkciją slėpė po variklio dangčiu / Širvintų PK nuotr.

Lauryniškių k. gyventojas jau ne pirmąkart įkliūna policijos pareigūnams. Prieš kelis mėnesius pareigūnai jo vairuojamajame automobilyje aptiko keturis plastikinius butelius su 10 l skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Patikrinus gyvenamąsias patalpas, rasta dar 286 l naminės degtinės bei 15 l spirito, kontrabandinių cigarečių, degalų. Ikiteisminis tyrimas (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 2 d.) dar tebevykdomas.

Šįkart vyras patobulino savo „darbo“ techniką ‒ 18 l degtinės gabeno paslėpęs po automobilio variklio dangčiu, matyt, tikėdamasis, kad jei ir vėl bus sustabdytas pareigūnų, šie tik patikrins automobilio saloną ir bagažinę.

Širvintų PK nuotr./Rasta naminė degtinė
Širvintų PK nuotr./Rasta naminė degtinė

Lauryniškių k. gyventojui gresia baudžiamoji atsakomybė pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d. ‒ tas, kas turėdamas tikslą realizuoti neteisėtai gamino, laikė, gabeno naminius stiprius alkoholinius gėrimus, nedenatūruotą ar denatūruotą etilo alkoholį, jų skiedinius (mišinius) arba juos realizavo, arba gamino, laikė, gabeno ar realizavo aparatus naminiams stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti, baudžiamas viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius