-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiurpi naktinė avarija Jašiūnuose: mašina be šviesų nepraleido velnišku greičiu lėkusios „britvos“

Pirminis liudininkų pateiktas avarijos scenarijus kelia šiurpą. Kelyje Vilnius-Šalčininkai, Jašiūnų miestelyje, „Mitsubishi“ vairuotojas nepastebėjo ir nepraleido pagrindiniu keliu riedančio motociklo. Automobilis riedėjo be šviesų, o motociklas lėkė žaibo greičiu.
Avarija Jašiūnų mstl,
Avarija Jašiūnų miestelyje. Skaitytojo nuotr.

Avarija kelyje Vilnius-Šalčininkai, ties Jašiūnų miesteliu, įvyko šeštadienio naktį. Lengvojo automobilio „Mitsubishi“ vairuotojas nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo.

Vairuotojas, anot įvykio liudininkų, sankryžą bandė įveikti be šviesų. Jis taip vengė pareigūnų, nes yra nepilnametis – vairavo be teisių.

Motociklas lėkė didžiuliu greičiu. Spėjama, kad motociklininkas taip pat neturėjo vairavimo teisių, o lėkti jis galėjo ir 200 km/h. Šioje vietoje leidžiamas greitis yra 50 km/h. Motociklas –  angliškas, Lietuvoje neregistruotas.

avarija Jašiūnų mstl, vairotuojai be teisių
Avarija Jašiūnų miestelyje. Skaitytojo nuotr.

Kraupią avariją matę žmonės teigia, kad motociklininkas po smūgio skrido apie 15 metrų. Medikai jam nustatė atvirus kojų ir rankų lūžius. Į ligoninę jaunas motociklininkas išvažiavo dar turėdamas sąmonę, tačiau smarkiai duso.

Dėkojame skaitytojui už informaciją ir nuotraukas. Esate įvykio vietoje? Siųskite nuotraukas, filmuotą medžiagą 15min@15min.lt arba įkelkite čia.

 
avarija Jašiūnų mstl, vairotuojai be teisių
Avarija Jašiūnų miestelyje. Skaitytojo nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius