Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Smurto protrūkiai Vilniaus apskrityje

Policija praneša apie peršautus asmenis, įžūlų ginkluotą plėšimą bei kaukėtų banditų bandymą pro langą įsiveržti į namus.
Ginklas
Ginklas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Pareigūnams apibendrinus sekmadienio budėjimų rezultatus, išvada tokia: praėjusi diena sostinėje buvo karšta.

Apie 11 val. Vilniuje, Pergalės gatvėje, visuomeninio transporto sustojime „Draugystė“ vyriškis, iššovęs iš nenustatyto šaunamojo ginklo, sužalojo R.U. (gim. 1969 m.), kuris dėl šautinių žaizdų kojų keliuose paguldytas į ligoninę.

Vakar 17.45 val. Buivydiškių gatvėje trys jaunuoliai grasindami A.P. (gim. 1998 m.) daiktu, panašiu į ginklą, pagrobė striukę, mobiliojo ryšio telefoną ir kuprinę. Materialinis nuostolis nustatinėjamas. Įtariamieji G.P. (gim. 1995 m.), S.S. (gim. 1988 m.) ir A.M. (gim. 1986 m.) uždaryti į areštinę.

Tą patį sekmadienio vakarą 19.20 val. į Vilniaus ligoninę kreipėsi ir dėl rankos piršto šautinės žaizdos bei piršto atviro lūžimo paguldytas I.B. (gim. 1979 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 19 val. Vilniuje, Medeinos gatvėje, namo kieme, jį kažkas sužalojo.

Neramu buvo ir Vilniaus apskrityje. Apie 22 val. Senosios Būdos kaime (Trakų r.) į G. B. (gim. 1937 m.) namą, išdaužę lango stiklą, bandė įsibrauti du kaukėti asmenys. Namo šeimininkės anūkas M.B. (gim. 1987 m.) išėjęs į kiemą susigrūmė su vienu iš užpuolikų, kuris grumtynių metu iššovė. Žmonės nesužaloti. Įvykio vietoje rasta ir paimta 9 mm tūtelė, incidentas tiriamas, pirmadienį pranešė Vilniaus apskrities VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius