-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprogimas Tauragėje: skraidė durys, laiptinės langai sudaužė 14 automobilių

Tauragės pakraštyje, Taurų gyvenvietėje, ką tik renovuotame daugiabutyje po vidurnakčio nugriaudėjo sprogimas, kuris buvo girdimas kone visame mieste. Spėjama, kad daugybę nuostolių pridaręs sprogimas įvyko dėl dujų nuotėkio – pirmame aukšte gyvenusio nestabilios psichikos vyro bute. Jis apdegė 70 procentų kūno.
Tauragėje dėl dujų nuotėkio vos nenugriuvo daugiabutis
Tauragėje dėl dujų nuotėkio vos nenugriuvo daugiabutis / 15min.lt nuotr.

Apie pirmą valandą nakties kadaise buvusiame karininkų, o dabar ką tik renovuotame daugiabutyje nugriaudėjo galingas sprogimas. Sprogo nutekėjusios dujos. Smūgio banga pridarė daugybę nuostolių, kurie skaičiuojami.

Sprogimas per akimirką suniokojo pirmo ir antro aukštų gyventojų duris, visos laiptinės langus ir 14 kieme stovėjusių automobilių.

Smūgio epicentras – viename pirmojo aukšto bute. Ten gyveno vyras, kurį vietiniai gyventojai linkę laikyti nevisai stabilios psichikos žmogumi. Kai namas buvo ką tik renovuotas, šis žmogus tyčia išdaužė savo plastikinius langus. Teko dėti antrą kartą.

Šio buto 55-erių metų gyventojas per sprogimą nudegė 70 procentų kūno ir buvo išgabentas į Kauno klinikas. Pastaruoju metu jam teismas buvo paskyręs globėją. Kaimynai visada bijojo, kad šis ko nepridirbtų.

Gyventojų nuomone, sprogimas pridarė daugiau nuostolių vien dėl renovacijos. Sustiprintos durys ir susiaurintos angos trukdė laisvai išeiti sprogimo bangai. Dėl to slėgis laužė gyventojų duris ir brovėsi į butus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius