-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 23 /2011 10 24

Nuo pareigūnų sprunkantys motociklininkai Vilniuje kaktomuša rėžėsi į kitą policijos automobilį

Sekmadienį Vilniuje policijos pareigūnų reikalavimui sustoti nepaklususio motociklo „Honda“ gaudynės baigėsi avarija. Motociklas rėžėsi į policijos patrulių automobilį, du bėgliai atsidūrė ligoninėje.
Avarijos vietoje
Bėgliai rėžėsi į policijos automobilį. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šiek tiek prieš 16 val. Vilniuje, Verkių gatve, nuo policijos pareigūnų motociklu mėgino pasprukti du jaunuoliai. Juos ties Kareivių g. ir Žirmūnų g. sankryža stabdę, o po to automobiliu persekioję policininkai apie gaudynes radijo ryšiu pranešė savo kolegoms.

Motociklas buvo be valstybinių numerių, be duslintuvo.

Gaudynėms persikėlus į Verkių gatvę, į ją iš Žaliųjų ežerų gatvės, prie pat atvažiuojantį motociklą ir jį persekiojantį policijos patrulį, įsuko kitas policijos automobilis, kurio ekipažas tikėjosi pasitikti bėglius.

Tuo metu, kai tarp priešais atvažiuojančio policijos automobilio ir motociklo liko nedidelis atstumas, policininkams dar teko prasilenkti su ta pačia kryptimi kaip ir motociklas važiuojančiu automobiliu. Motociklo vairuotojas savo transporto priemonę nukreipė į kairę kelio pusę ir trenkėsi į jį pasitinkančio policijos automobilio priekį.

Motociklu važiavę jaunuoliai neturėjo jokių transporto priemonės dokumentų, motociklo vairuotojas su savimi neturėjo ir vairuotojo pažymėjimo.

Abu bėgliai dėl patirtų sužalojimų išgabenti į ligoninę. Kaip stipriai jie susižalojo, kol kas nėra žinoma. Abu vaikinai medikų globon perduoti sąmoningi.

Policijos pareigūnai per incidentą nenukentėjo, tačiau jų automobilis apgadintas, jį iš avarijos vietos išgabento techninės pagalbos mašina.

Smarkiai apgadintas ir bėglių motociklas.

Vilniaus policija pradėjo incidento tyrimą.

Papildyta: Policijos departamentas informuoja, kad motociklą vairavo septyniolikmetis M.B. Jis ir kartu važiavęs keleivis M.B. (gim. 1990 m.) iš ligoninės buvo paleisti ir per avariją patirtus sumušimus gydosi ambulatoriškai.

Policija taip pat informuoja, kad tarnybinį policijos automobilį „VW Vento“, į kurį, išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą, trenkėsi motociklas, vairavęs Vilniaus kelių policijos rinktinės patrulis A.S. (gim. 1987 m.) buvo blaivus.

VIDEO: Nuo patrulių sprukęs motociklas rėžėsi į policijos mašiną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius