-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

STT sulaikė Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir kultūros įstaigų ūkio ir finansų skyriaus vedėją Valentą Ražanską (video)

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai Kauno savivaldybėje sulaikė Valentą Ražanską, kuris rūpinosi švietimo ir kultūros įstaigų renovacija, rašo portalas Kaunodiena.lt
Valentas Ražanskas
Valentas Ražanskas

Tai patvirtino ir Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorė Edita Gudišauskienė.

STT duomenimis, Švietimo ir kultūros įstaigų ūkio ir finansų skyriaus vedėjas V.Ražanskas sulaikytas dviem paroms. Neoficialiai savivaldybėje kalbama, kad tai neskaidrių sandorių tęsinys. Pareigūnai sulaikymo priežasties nekomentuoja.

Šiemet tai jau antrasis kyšininkavimo skandalas Kauno miesto savivaldybėje. Priminsime, kad kovo 11 dieną STT dviem mėnesiams sulaikė Kauno savivaldybės Švietimo ir kultūros departamento direktorių Edmundą Balasevičių, jam pavaldaus Ūkio poskyrio vedėją Nijolę Stasę Grybėnienę ir vienos statybų bendrovės vadovą. Jiems pareikšti įtarimai dėl korupcijos.

Neoficialiais duomenimis, įtariamieji buvo sulaikyti, kai verslininkas savivaldybės tarnautojams perdavė 3 tūkst. litų kyšį. 

Kauno miesto savivaldybėje V.Ražanskas dirbo nuo 2009 metų. Prieš tai dirbo Prienų savivaldybėje. Kaunodiena.lt duomenimis, Prienuose valdininkas jau buvo pakliuvęs į teisėsaugos akiratį dėl galimų pažeidimų rekonstruojant Jiezno gimnaziją.  Tačiau tai nesutrukdė jam gauti darbo Kauno miesto savivaldybėje ir kuruoti švietimo ir kultūros įstaigų renovacijos projektus.

Į internautų akiratį V.Ražanskas buvo patekęs dėl savo pasisakymų per Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdžius ir komentarų vienai miesto televizijai.

 

VIDEO: Kaunieciu akimis VALENTAS RAZANSKAS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius