-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Subačiuje per gimtadienį peiliu mirtinai subadytas jaunuolis, girti kompanionai draugo nepasigedo visą naktį

Šeštadienio popietę Kupiškio rajone esančios Subačiaus gyvenvietės žmonės kalbėjo tik viena tema. Naktį čia nužudytas jaunuolis. Vaikino kūnas rastas šeštadienį. Ant Vilniaus gatvėje esančios, 7-uoju numeriu pažymėtos sodybos laiptų sukniubusio jaunuolio kūną ryte rado sugėrovai, su kuriais jaunuolis šventė gimtadienį.
Nusikaltimo vietoje
Nusikaltimo vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Anot kaimynystėje gyvenančios moters, kompanija į gretimą sodybą pradėjo rinktis dar penktadienio išvakarėse. Anot moters, pirmosios pasirodė merginos. Vienos iš jų gimtadienis ir buvo švenčiamas. Vėliau į namo kiemą atvažiavo ir daugiau žmonių, Dauguma jų – vaikinai.

Sodyba, kurioje įvykdytas nusikaltimas, negyvenama. Čia kartais renkasi jaunimas. Kaimynų teigimu, išgertuvės ir garsi muzika dažnas susibūrimų sodyboje palydovas. Čia ne kartą aidėjo šūviai, dužo langai, buvo švaistomasi ginklais.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Nusikaltimo vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Nusikaltimo vietoje

„Prabudau 3.15 val. Man pasirodė įtartina, kad atidarytas šulinys. Išgirdau, kad jaunimas pykstasi. Girdėjosi agresyvių jaunuolių šūksniai, klykavo merginos. Pagalvojau, kad jaunimas padaugino ir mušasi. Nebe pirmą kartą čia kyla muštynės. Nors mūsų troba niekada nėra nukentėjusi, bet sodybai, kurioje įvyko nužudymas, buvo ir langai išdaužyti, ir pjovėsi, ir badėsi kažkada“, – pasakojo kaimynystėje gyvenanti Ona Raubienė.

Kaimynė tvirtino, kad apie žmogžudystę suprato tik ryte, kai išvydo kieme besibūriuojantį jaunimą ir atskubančius policijos pareigūnus. Moters teigimu, jau mirusio draugo gimtadienio svečiai pasigedo tik ryte, tad naktį vaikinas taip ir nesulaukė girtų draugų pagalbos ir nukraujavęs mirė ant laiptų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Nusikaltimo vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Nusikaltimo vietoje

„Ryte vaikščiojome, ėjome į parduotuvę ir nepastebėjome, kad gretimos sodybos kieme, po krūmais ant laiptų sėdi nebegyvas vaikinas. Kaip supratau, jį papjovė. Nudūrė į nugarą. Peilis buvo rastas gėlyne prie šulinio. Tuomet pagalvojau, kokiu tikslu buvo atidarytas šulinio dangtis.Galbūt kažkas kruvinas rankas plovė“, – pasakojo moteris.

Kaimynė patvirtino, kad jaunimas gimtadienio metu nevengė alkoholio. Anot moters, stalai buvo nukrauti stipriaisiais alkoholiniais gėrimais. Jaunimas šventė 23-ią vienos iš merginų gimtadienį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Nusikaltimo vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Nusikaltimo vietoje

Pirminiais duomenimis, konfliktas įvyko už ūkinio pastato. Manoma, kad ten nužudytas jaunuolis ir buvo sunkiai sužalotas peiliu. Vėliau vaikinas dar sugebėjo nueiti iki įvažiavimo į sodybą ir atsisėdo ant laiptų. Ten jo gyvybė ir užgeso.

Kupiškio rajono policijos ir Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariatų pareigūnai susibūrė į grupę įvykiui tirti. Nužudyto jaunuolio draugai apklausinėjami policijos pareigūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius