Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Sulaikytas Jonavoje iš moterų rankines grobęs penkiolikmetis

Gruodžio 5 d. Kauno apskrities pareigūnai sulaikė dvi moteris Jonavoje apiplėšusį penkiolikmetį, – informuoja Kauno apskrities policija.
Paulius Diliūnas
Antrankiai/ Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lapkričio 27 d. apie 11.10 val. Jonavoje, 84-erių metų senolei einat Birutės gatve, prie jos pribėgo jaunuolis ir iš rankos ištraukęs rankinę pabėgo.

Rankinėje buvo apie 20 eurų, mobiliojo ryšio telefonas, buto raktai bei kiti daiktai. Moteriai buvo padaryta apie 100 eurų žala.

Gruodžio 2 d. apie 12.30 val. Jonavoje, 65-erių metų moteris, einant į parduotuvę, esančią Žeimių g., iš priekio pamatė ateinančius tris paauglius. Vienas iš jų pagriebė rankose laikytą rankinę ir ją išplėšęs pabėgo. Rankinėje buvo piniginė su 20 eurų, invalidumo pažymėjimas, banko kortelė, nuolaidų kortelės ir akiniai.

Po aktyvių jaunuolių paieškų, gruodžio 5 d. dėl įvykdytų šių nusikalstamų veikų Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai 48 valandom sulaikė ir į areštinę uždarė anksčiau neteistą 15 metų Jonavos vaikų globos namų gyventoją.

Jaunuoliui pareikšti įtarimai pagal dėl plėšimo ir dėl vagystės. Jam gresia bauda, areštas, laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Šiuo metu pareigūnai aiškinasi dėl sulaikyto asmens, galimai įvykdytų kitų nusikalstamų veikų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius