-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švenčionių policija sučiupo tris automobilių vagis

Pastaruoju metu atšilus orams Švenčionių rajone sujudo ir automobilių vagys. Vien per balandžio 18 dieną Švenčionių rajone buvo pagrobti net du automobiliai.
Antrankiai
Antrankiai / „Photos.com“ nuotr.

Kaip rašoma Švenčionių policijos pranešime, pirmadienį ryte, į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariatą kreipėsi Švenčionių miesto gyventojas R.T., kuris pranešė, kad ryte, atėjęs prie savo garažo, esančio garažų masyve, pastebėjo, kad išlaužtos garažo durys ir garaže nerado jam priklausančio 1996 m. pagaminto automobilio „VW Passat“.

Vyriškis pasigedo ir garaže buvusio apie 80 litrų dyzelinio kuro.

Padarytas nuostolis sudaro apie 7 tūkst. litų.

Tos pačios dienos vakarą į policijos komisariatą kreipėsi ir Pabradės miesto gyventojas A.V., kuris pranešė, kad iš nuosavo namo kiemo dingo jam priklausantis automobilis „VW Transporter“, kuriame buvo palikti įvairūs statybiniai įrankiai.

Nuostolis sudaro 5 tūkst. litų.

Abiem atvejais buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 178 str. 2 d. (tas, kas atvirai pagrobė automobilį, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų).

Ikiteisminius tyrimus ėmėsi tirti Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, kurie operatyviai atlikę eilę paieškos veiksmų jau kitos dienos rytą surado abu pagrobtus automobilius ir sulaikė šias vagystes įvykdžiusius asmenis.

Pareigūnai nustatė, kad Švenčioniškio automobiliu „VW Passat“, bei garaže buvusiu dyzeliniu kuru susigundė Švenčionių miesto gyventojas D.Č. (gim. 1992 m.) ir Švenčionių seniūnijos gyventojas V.S. (gim. 1987 m.). O pabradiškio „VW Transporter“ su jame buvusiais statybiniais įrankiais parūpo Pabradės miesto gyventojui A.P. (gim. 1983 m.), kuris į policijos akiratį pakliūna jau nebe pirmą kartą.

Neilgai svetimais automobiliais pasidžiaugę jaunuoliai atsidūrė policijos komisariato areštinėje. Įvykių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius