-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarnybinis šuo Toris Vilniuje prie taboro įvarė baimės narkotikų turėjusiam vyrui

Kvaišalų turėjęs vilnietis bandė bėgti nuo policijos į mišką ir slėpti įkalčius, tačiau pareigūnų tarnybinis šuo Toris perkando visas įtariamojo gudrybes.
Toris
Toris / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip rašoma pirmadienį paviešintame Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų pranešime, gruodžio 15 d. apie 16 val. 15 min. Vilniuje, Metalo g., Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo įtartiną vyriškį. Pamatęs artėjantį policijos tarnybinį automobilį jis pradėjo bėgti į netoliese esantį mišką.

Pareigūnams privažiavus, jis jau buvo spėjęs pasislėpti. Paieškai buvo pasitelktas tarnybinis šuo Toris (nuotraukoje), kuris neabejodamas atvedė prie įtariamojo. Užkluptas, šis į sniegą numetė cigarečių pakelį, kuriame buvo 14 folijos lankstinukų su geltonais milteliais viduje. Įtariamasis (D.R., gimęs 1979 m.) sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Per praėjusį savaitgalį, gruodžio 13-15 d., Vilniaus apskrityje, iš viso buvo sulaikyti 58 įvairiais teisės pažeidimais įtariami asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius