Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tarp 13 Vilniaus policijai įkliuvusių prostitučių – dvi nepilnametės

Vilniaus policija informuoja, kad trečiadienį pareigūnams sostinėje įkliuvo trylika prostitučių. Paaiškėjo, kad dvi įkliuvosios merginos yra nepilnametės.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip rašoma sostinės policijos pranešime, trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų skyriaus pareigūnai tyrė interneto pažinčių svetainių ir laikraščių pažinčių skyrių skelbimus apie tai, kad merginos „susipažintų“ ir „pabendrautų“ su pasiturinčiais vyrais už materialinį atlygį. 

Nustatyta, kad 13 merginų siūlė prostitucijos paslaugas, dvi iš jų yra nepilnametės.

8 merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismams pagal teritorinę priklausomybę, kadangi šio pobūdžio teisės pažeidimą per metus jos yra padariusios jau antrą kartą – už tai gresia bauda nuo 500 iki 1000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Kitos penkios merginos į policijos akiratį pateko pirmą sykį, todėl, remiantis LR administracinių teisės pažeidimų kodeksu, joms surašyti nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos – 150 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius