Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Telšių rajone apvirto „Mitsubishi Galant“, vairuotojo ieško policija

Ketvirtadienio vakarą, apie 19 val. 40 min., Telšių rajono Gadūnavo seniūnijos Pagermančio kaime, netoli kavinės „7 kilometras“, rastas nuo kelio nuvažiavęs ir ant stogo apvirtęs automobilis „Mitsubishi Galant“.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Giedros Akavickienės nuotr.

Atvykę policijos pareigūnai automobilyje vairuotojo nerado. 

Vaizdelis pamiškėje priminė fantastinį filmą apie ateivių pagrobtus žmones. Automobilis buvo paliktas neužgesintu varikliu, užvedimo spynelėje tebebuvo rakteliai, degė šviesos, o aplink nė gyvos dvasios. 

Gali būti, kad vairuotojas su keleiviu traukė į žvejybą ar iš jos. Mat „Mitsubishi Galant“ salone buvo paliktos dvi meškerės.

Pareigūnams iškvietus techninę pagalbą, automobilis užtemptas ant tralo ir išgabentas į saugojimo aikštelę. Pagal mašinoje rastus dokumentus „Mitsubishi Galant“ priklauso Telšių miesto gyventojui. Tačiau nebūtinai jis turėjo vairuoti. Aplinkybės paaiškės suradus ir apklausus automobilio savininką.

Bandant atversti ant stogo gulintį automobilį susirinko kaimo gyventojai. Konstantinas Gintalas prisiminė, kad šiame pavojingame posūkyje ne vienas vairuotojas galvą padėjo. Apie 40 metų Pagermančio kaime gyvenantis vyras parodė du beržus, į kuriuos dar sovietiniais metais trenkėsi automobilis ir žuvo du kariškiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius