-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšiuose senolį į kaklą padūręs žudikas atsidūrė už grotų

Praeita savaitę Telšiuose 77 metų vyrą padūręs jaunuolis buvo greitai išaiškintas policijos pareigūnų ir dar greičiau atsidūrė už grotų.
Policijos reido akimirkos
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip anksčiau pranešė 15min, kovo 24-osios vakarą, sunerimusi dėl Telšiuose, Taikos g. gyvenusio 77 metų tėvo, kuris neatidarė savo buto durų, moteris iškvietė policiją. Pasitelkus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnus ir per balkoną patekus į buto vidų, dukros nuogąstavimai pasitvirtino – kraujo klane rastas vyro lavonas su durtine žaizda kakle.

Dėl nužudymo ikiteisminį tyrimą pradėję Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai ėmėsi neatidėliotinų veiksmų, įtariamajam nustatyti. Po intensyvaus darbo, jau kitos dienos vakarą, buvo sulaikytas 21-erių įtariamasis, kuris neneigė nužudęs vyrą.

Atliekant procesinius ikiteisminio tyrimo veiksmus paaiškėjo, kad laisvės atėmimo bausmę už sunkų sveikatos sutrikdymą jau atlikęs įtariamasis senolį pažinojo, o į jo namus užsuko atiduoti 20 eurų skolos. Vėliau, vyrams nusprendus šiek tiek išgerti, tarp namų šeimininko ir svečio įvyko ginčas, kurio metu 21-erių telšiškis peiliu dūrė senoliui į kaklą ir iš jo buto pasišalino užrakinęs duris.

Nužudymu įtariamas vyras suimtas trims mėnesiams, jo atžvilgiu tęsiamas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. (Nužudymas), o gresianti bausmė – laisvės atėmimas iki 15 metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir nepripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius