-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšiuose susidūrė automobiliai, viename jų liko prispaustas žmogus

Specialiosios tarnybos antradienio pavakarę sukeltos ant kojų dėl eismo įvykio Telšių centre. Avarijos metu nukentėjo du „Renault“ keleiviai.
Ugniagesiai
Asociatyvinė iliustracija: ugniagesiai

Šiandien 16.52 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Telšiuose, Tryškių ir Palangos g. sankryžoje, susidūrė du automobiliai. Po eismo įvykio liko prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Telšių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Apie nelaimę informuoti greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojai ir Telšių apskrities VPK pareigūnai, rašoma BPC Klaipėdos skyriaus specialistės antradienį paviešintame pranešime.

Paaiškėjo, kad medikų pagalbos prireikė ne tik prispaustajam, bet ir dar dviem nukentėjusiesiems. Du vyrai iš vienos transporto priemonės po avarijos skubiai išvežti į ligoninę.

Papildyta trečiadienį: Kaip trečiadienį papildomai pranešė Telšių apskrities VPK, 36 metų moteris, vairuodama jai priklausantį automobilį „Renault Megane“, nepasirinko saugaus greičio, išvažiuodama iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Ford Galaxy“, vairuojamo 39 metų vyro, ir susidūrė.

Avarijos metu apvirto „Renault Megane“ – mašina atsidūrė ant šaligatvio.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Renault“ keleiviai.

Telšių regioninės ligoninės priėmimo skyriuje 41 metų vyrui diagnozuota kaktos žaizda bei 1,38 promilės girtumas, jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

42 metų vyrui diagnozuotas dešinės pusės raktikaulio lūžis, išleistas gydytis ambulatoriškai, nes atsisakė tolimesniam gydymuisi gultis į ligoninę.

Eismo nelaimės Telšiuose aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius