-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų r. gyventojo vilkiko kabinoje – 2 000 pakelių baltarusiškų rūkalų

Gruodžio 12 d. Kauno teritorinės muitinės pareigūnai Lazdijų rajone sulaikė krovininį vilkiką „Daf“, vežusį 2 tūkst. pakelių nelegalių baltarusiškų cigarečių.
Trakų r. gyventojo vilkiko kabinoje muitininkai aptiko 2 000 pakelių baltarusiškų rūkalų
Trakų r. gyventojo vilkiko kabinoje muitininkai aptiko 2 000 pakelių baltarusiškų rūkalų / Kauno teritorinės muitinės nuotr.

Kaip informuoja Kauno teritorinė muitinė, mobiliosios grupės pareigūnai, patruliuodami Lazdijų rajone, netoli Krosnos miestelio patikrinimui sustabdė Trakų rajono gyventojo vairuojamą krovininį automobilį „Daf“. Vyriškio elgesys sukėlė muitininkams įtarimą, todėl jie nutarė vilkiką patikrinti detaliau.

Greitai paaiškėjo, kad pareigūnai buvo teisūs – vilkiko kabinoje po gultu buvo išslapstyti 2 tūkst. pakelių (40 tūkst. vnt.) cigarečių „Fest“ ir „Minsk Superslims“, paženklintų baltarusiškais akcizo ženklais. Aptiktų slėptų cigarečių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – daugiau kaip 5 tūkst. eurų.

Pasipelnyti iš kontrabandinių cigarečių piliečiui L.D. nepavyks: muitinės pareigūnai sulaikė ir cigaretes, ir automobilį, o vairuotojui surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą.

Už šį pažeidimą jam gresia nemaža piniginė bauda, tabako gaminių ir transporto priemonės konfiskavimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius