-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 07 /17:42

Trakų rajone girto vairuotojo automobilis užmušė du pėsčiuosius ir iš įvykio vietos nuvažiavo

Kraupi avarija trečiadienio pavakare įvyko Trakų rajone. Automobilis partrenkė du pėsčiuosius ir iš avarijos vietos nuvažiavo. Pėstieji žuvo, o vairuotojas vėliau buvo sulaikytas. Jam nustatytas sunkus girtumas.
Trakų policija
Trakų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apie 16.06 val. Aukštadvaryje, Vilniaus gatvėje. Čia automobilis partrenkė du šaligatviu ėjusius žmones ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Pėstieji žuvo.

Avarijos vietoje aptiktas automobilio valstybinis numeris. Pagal jį vėliau buvo surastas automobilį vairavęs vyras (gim. 1953 m.). Jis yra vietos gyventojas. Vyriškiui nustatytas sunkus girtumas, jis sulaikytas.

Abu žuvę yra vyrai. Vienas gimęs 1963 m., kitas - 1967 m.

Avarijos aplinkybes tirti pradėjo Trakų r. policija.

Papildyta: Kaip 15min.lt žurnalistui sakė laikinai einantis Trakų r. policijos viršininko pareigas Saulius Klebavičius, avarijos aplinkybės kol kas iki galo neaiškios.

„Liudininkai sako, kad išgirdo garsą, bet paties įvykio nematė. Dabar avarijos vietoje dirba ekspertai. Žuvę vyrai yra vietos gyventojai. Įtariamam vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas girtumas, tačiau jis bus vežamas į ligoninę, kur dar bus paimta jo kraujo“, - sakė S.Klebavičius.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta: Vilniaus apskrities VPK išplatino pranešimą, kuriame rašoma, kad pėstieji buvo partrenkti automobiliu „Audi 80“.

Vilniaus apskrities policija taip pat patikslina įtariamojo girtumą. Alkoholio matuoklis parodė, kad jo organizme yra 2,63 prom. alkoholio (sunkus girtumas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius