Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone be žinios dingo Aleksas Urbanavičius

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl dingusio be žinios Alekso Urbanavičiaus, todėl kreipiasi pagalbos į 15min skaitytojus.
Aleksas Urbanavičius
Aleksas Urbanavičius / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip 15min informuoja Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos grupė, gruodžio 27 d., apie 11 val., 41 metų A.Urbanavičius išėjo iš savo namų Trakų r., Trakų sen., Bražuolės k., ir iki šiol negrįžo. Jo buvimo vieta nėra žinoma.

A.Urbanavičius yra apie 178 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų plaukų, išskirtinis požymis – ant kairiojo antakio – randas. Vilkėjo juodą striukę, mūvėjo juodas kelnes. Vyras serga epilepsija.

Asmenis, ką nors žinančius apie šio vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, policija prašo informuoti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Jurgitą Satkauskaitę tel. (8 528) 32230, mob. tel. 8 673 83667, el. paštu jurgita.satkauskaite@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius