-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po išpuolio prieš senolius 4 iš 5 įtariamųjų plėšikų keliems mėnesiams palikti už grotų

Trakų rajono apylinkės teismas skyrė kardomąsias priemones jaunuoliams, įtariamiems senolių apiplėšimu.
Trakų rajono apylinkės teismas
Trakų rajono apylinkės teismas / Trakų rajono apylinkės teismo nuotr.

Kaip penktadienį pranešė Trakų rajono apylinkės teismo atstovas, 2011 m. rugpjūčio 4 d. ikiteisminio tyrimo teisėja keturiems įtariamiesiems skyrė kardomąją priemonę suėmimą, o kitam įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – namų areštą.

Visi penki jaunuoliai įtariami padarius nusikaltimą, numatytą Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 180 straipsnyje 2  dalyje.

Įtariama, kad jaunuoiai įsibrovė į gyvenamąjį namą, kur panaudodami fizinį smurtą, padarydami V.K. nesunkų bei A.K. nežymų sveikatos sutrikdymą, panaudoję peilį bei atimdami garbaus amžiaus nukentėjusiesiems galimybę priešintis pagrobė 470 litų ir 100 litų vertės mobiliojo ryšio telefoną „Nokia“.

Keturiems įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės – suėmimas nuo 2 iki 3 mėnesių, kadangi įtariama, kad jie gali slėptis nuo ikiteisminio tyrimo ir teismo, bandyti paveikti liudytojus ar susisiekti su kitais nusikalstamos veikos padarymo bendrininkais ir bandyti juos paveikti. Tuo tarpu vienam įtariamajam paskirta kardomoji priemonė namų areštas trims mėnesiams bei uždrausta bendrauti ar bet kokia forma ieškoti ryšių su kitais įtariamaisiais bei nukentėjusiais asmenimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius