-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 13 /14:57

Apleistoje Ukmergės gamykloje prispaustas gelžbetoninio bloko žuvo nepilnametis

Apleistoje Ukmergės gamykloje šeštadienio rytą gelžbetonio blokas prispaudė 16 metų vaikiną. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai jaunuolį ištraukė, tačiau jis jau buvo miręs.
Apleistoje gamykloje Ukmergėje žuvo šešiolikmetis.
Apleistoje gamykloje Ukmergėje žuvo šešiolikmetis. / Vilkmerge.lt nuotr.

Beardant neprižiūrimo buvusio koklių fabriko, esančio Vilniaus g. 120, Ukmergėje, pastato konstrukcijas ant šešiolikmečio užkrito perdengimo plokštė ir mirtinai jį sužalojo. Apie nelaimę policijai pranešta 9.43 val. Į nelaimės buvo išsiųsti policijos pareigūnai, ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios pagalbos medikai.

Ugniagesiai gelbėtojai, panaudoję pneumatinę įrangą – oro pagalves, pakėlė perdengimo plokštę ir ištraukė žuvusiojo kūną. Pareigūnai nustatė, kad žuvo visai šalia – Vasarnamių gatvėje, gyvenantis šešiolikmetis L.K.

Vilkmerge.lt nuotr./Nelaimės vietoje Ukmergėje
Vilkmerge.lt nuotr./Nelaimės vietoje Ukmergėje

Įtariama, kad žuvusysis su draugu ardydami pastato sienas išiminėjo metalines laikančiąsias pastato konstrukcijas, kurias vėliau parduodavo metalo supirkėjams. Kartu buvęs jaunuolis apie nutikusią nelaimę dar pranešė žuvusiojo motinai. Vėliau vaikinas dingo. Jo ieško policijos pareigūnai.

Vilkmerge.lt dar prieš trejus metus rašė, kad šioje apleistoje teritorijoje iki nelaimės – tik vienas žingsnis. 2009 metais čia jau buvo įvykusi nelaimė. Tuomet neužrakintoje elektros pastotėje žaisdamas apdegė keturiolikmetis.

Šalia apleisto fabriko gyvenantis Pivonijos apylinkės seniūnaitis Juozas Kupčinskas vilkmerge.lt pasakojo, kad iš čia ne kartą vaikė paauglius, rizikuojančius savo sveikata ir gyvybe.

„Kelis kartus mačiau žaidžiančius ir netoliese esančių Vaikų globos namų auklėtinius. Apie pavojų keliančią teritoriją informavau savivaldybės valdininkus. Tačiau niekas nepasikeitė. Paaugliai nevaržomai, rizikuodami savo gyvybe, teritorijoje galėdavo daryti, ką nori. Kokios dar reikia nelaimės, kad atsirastų bent minimali tvarka“, – valdininkų abejingumu stebėjosi J.Kupčinskas.

Vilkmerge.lt nuotr./Nelaimės vietoje Ukmergėje
Vilkmerge.lt nuotr./Nelaimės vietoje Ukmergėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius