-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje sulaikytas sugėrovą sužalojęs vyriškis

Pirmadienį apie 18.30 val. Ukmergėje, Kauno g., daugiabučio namo kieme esančioje pavėsinėje, tarp išgėrinėjančių vyrų kilo konfliktas. Vienas iš sugėrovų sumušė Ukmergės miesto gyventoją 24-erių metų D.L.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, buvo iškviesta greitoji medicininė pagalba. Dėl patirtos galvos traumos vaikinas paguldytas į Ukmergės ligoninės Reanimacijos skyrių.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Tą patį vakarą policijos pareigūnai sulaikė D.L. sumušusį asmenį. Tai ukmergiškis A.B. (gim. 1974 m.). Rajono policijos komisariate jam buvo nustatytas 2,24 prom. girtumas. Vyriškis dviem paroms uždarytas į areštinę.

Asmenis, mačiusius kaip įvyko konfliktas, galinčius suteikti kokios nors informacijos, policija prašo paskambinti į policiją Kriminalinės policijos skyriaus viršininkei Ingai Malinauskienei tel. (8 340) 60 417, tyrėjui Vaidui Šereivai (8 340) 60 425 arba pasitikėjimo telefonu (8 612) 75 809.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius