Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiauliuose užkietėjęs vagišius iš „Norfos“ bandė pavogti aristokratiškų gėrimų

Vienoje Šiaulių „Norfoje“ apsaugos darbuotojams pakliuvo vagišius Artūras Satkus, kuris savo drabužiuose slėpė devynis butelius prabangių alkoholinių gėrimų. Pažymėtina, kad A.Satkaus bendraamžis ir bendravardis yra bendrovės Anglijoje direktorius. Direktorius prastų gėrimų nevogs.
Vienas populiariausių ir brangiausių alkoholinių gėrimų pasaulyje – viskis
Asociatyvi nuotr. Vienas populiariausių ir brangiausių alkoholinių gėrimų pasaulyje – viskis / „Scanpix“ nuotr.

Spalio 12 d. apie 19 val. Šiaulių mieste, Draugystės pr. 14 esančiame prekybos centre „Norfa“ teisėsaugai gerai žinomas 38-erių metų Artūras Satkus bandė išeiti nesumokėjęs už prašmatnius gėrimus.

Vagišius buvo sulaikytas jau praėjęs pro kasas. A.Satkus dėl savo „darbelių“ žinomas ne tik policijai, bet ir parduotuvės apsaugininkams.

Tiesa, pareigūnai ir apsaugininkai nežino, kad galimai sulaikė ne benamį, o užsienio bendrovės direktorių. O direktorius, vienok, prastais gėrimais nesitenkina.

Jei inteneto platybėse paieškotumėte A.Satkaus, rastume stebėtiną sutapimą. To paties amžiaus asmuo tuos pačiu vardu ir pavarde yra bendrovės direktorius Anglijoje, Birmingeme.

Policija negali patvirtinti ar atmesti versijos, kad nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčio A.Satkaus asmens duomenimis buvo pasinaudota įregistruojant įmonę užsienyje. Tuo pačiu adresu yra registruotos trys bendrovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius