-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys taksistą paliko be mercedeso

Taksi bendrovės vadovui teko atnaujinti kriminalinę statistiką: per 12 metų buvo pavogtas jau šeštas jo įmonės automobilis.
Taksi
Likęs be mersedeso taksistas pėsčias nevaikščiojo – jam buvo duotas kitas firmos automobilis. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Narkomanija

„Šeštą pavogė per dvylika metų. Bet šis kažkaip atsirado jau“, – šeštadienį portalui 15min.lt pasakojo sostinės taksi vežėjų asociacijos „Sosveta“ prezidentas Romualdas Bieliauskas.Mercedesas nugvelbtas tada, kai vairuotojas porai valandų grįžo namo atsipūsti ir pavakarieniauti.

Jo vadovaujamos bendrovės „Romerta“ specialiais ženklais žymėtą taksi automobilį Mercedes Benz 250 ilgapirščiai nugvelbė dar praėjusį pirmadienį. Tačiau į savaitės pabaigą sostinės kriminalistų darbas davė vaisių – mašina rasta ir sugrąžinta.

Įmonės vadovas R.Bieliauskas pasakojo, kad mercedesas nugvelbtas tada, kai vairuotojas porai valandų grįžo namo atsipūsti ir pavakarieniauti. Mašiną vairuotojas buvo palikęs daugiabučio kieme sostinės Šeškinės rajone, Buivydiškių gatvėje. Po kelių dienų mašina buvo aptikta Naujininkuose. Iš jos salono dingo kai kurie daiktai, bet mašina grąžinta šeimininkams.

„Turbūt narkomanai“, – svarstė R.Bieliauskas. Jis mano, kad nuo kvaišalų priklausomybės kenčiantys tipai sugeba ne tik mercedesą nuvaryti, bet turi ir daugiau talentų, kuriuos išnaudoja siekdami vis naujos dozės.

Vilniaus policininkams dėl taksi mercedeso vagystės įkliuvo du 27 metų vilniečiai – Raimondas Š. ir Sergejus J.

Paaiškėjo, kad ši porelė prikišo nagus ir prie kito Mercedes Benz automobilio, neseniai taip pat pavogto iš Šeškinės – juodo 1993-iųjų laidos MB 200 kupė. Abu įtariamieji pakliuvo į areštinę, jie prisipažino pavogę mercedesus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius