-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vien per savaitgalį Lietuvos keliuose žuvo 3, dar 35 žmonės – sužeisti

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, savaitgalį šalies keliuose įvyko 28 eismo įvykiai, kuriuose žuvo 3 žmonės, tarp žuvusiųjų – 1 nepilnametis. Savaitgalio eismo įvykių metu buvo sužeisti 35 žmonės.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Penktadienį, vasario 5 d., keliuose įvyko 9 eismo įvykiai, juose buvo sužeista 11 žmonių. Sužeisti 3 vairuotojai, 4 pėstieji ir 4 keleiviai, tarp sužeistųjų – 3 nepilnamečiai.

Neblaivus vairuotojas sukėlė vieną eismo įvykį – apie 19 val. 6 min. Trakų rajone, Lentvaryje, 25 metų automobilio BMW 525 vairuotojas nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu buvo sužeistas 27 metų keleivis. Vairuotojui nustatytas vienos ir 33 šimtųjų promilės girtumas.

Apie 17 val. 23 val., Vilniuje, Jeruzalės gatvėje, automobilis „VW Caddy“, vairuojamas 44 metų vyro, partrenkė ir sužalojo pėsčiųjų perėja ėjusį 81 metų pėsčiąjį. Sužeistas senjoras buvo pristatytas į ligoninę.

Šeštadienį, vasario 6 d., įvyko 6 eismo įvykiai. Sužeisti 6 vairuotojai ir 3 keleiviai, o vieno tragiško eimo įvykio metu žuvo du žmonės.

Naktį, apie 2 val. Ukmergės rajone ties Samantonių k., kelyje Lokėnai – Vepriai – Meižėnai, automobilis „Renault 19“, vairuojamas 18 metų vyro, nesuvaldytas nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į medį ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas ir 17 m. keleivė, sužalotas 15 m. keleivis, kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Apie 18 val. 16 min. Vilniaus rajone, kelyje Vilnius – Utena ties posūkiu į Raudondvario gyvenvietę 35 metų neblaivus taksi automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojas, atsitrenkė į tą pačią kryptimi važiavusio traktoriaus „MTZ Belarus“, vairuojamo 60 metų vyro, priekabą. Eismo įvykio metu buvo sužeista taksi keleivė, 34 metų moteris.

20.30 val. Zarasų rajone, kelyje Kaunas – Zarasai – Daugpilis 17-metis jaunuolis, vairuodamas automobilį „VW Passat“, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su krovininių automobiliu MAN su puspriekabe vairuojamu 48 metų vyro. Eismo įvykio metu buvos sužeistas ir į ligoninę pristatytas nepilnametis VW vairuotojas.

Apie 23 val. 40 min. Panevėžyje 18-metė automobilio „Opel Tigra“, vairuotoja būdama neblaivi, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į elektros stulpą. Dėl daugybinių sužalojimų vairuotoja ir 26 metų keleivė paguldytos į ligoninę, 18-mnetei vairuotojai nustatytas vienos ir 22 šimtųjų promilės girtumas.

Sekmadienį keliuose įvyko 12 eismo įvykių, žuvo vienas žmogus, 14 žmonių buvo sužeista. Tarp sužeistųjų buvo 7 keleiviai, 3 iš kurių nepilnamečiai ir 6 vairuotojai.

Vasario 7 d. apie 13 val. 45 min. Panevėžyje, Smėlynės ir Vilties gatvių sankryžoje, automobilis „Ford Fiesta“, vairuojamas 51 m. moters, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu „Suzuki“, vairuojamu 25 metų vyro, kuris nuo sužalojimų ligoninėje 17 val. 10 min. mirė.

Vasario 7 d. apie 9 val. 28 min., Birštono sav., Birštono sen., Siponių k. teritorijoje automobilis „Mitsubishi Colt“, vairuojamas neblaivaus (nustatytas 0,72 prom. girtumas) 26 m. vyro, kliudė ir apgadino policijos tarnybinį automobilį „Škoda Octavia“ ir partrenkė tarnybinių pareigų atlikimo metu blaivų, uniformuotą, Alytaus apskrities VPK Birštono r. PK VPP vyr. patrulį, kuris buvo pristatytas į ligoninę, o po apžiūros išleistas sveikti į namus.

Apie 19.45 val. Skuodo rajone, kelyje Kretinga – Skuodas 27 metų moteris, vairuodama automobilį „Peugeot 406“, kelio vingyje, esant slidžiai kelio dangai, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, pradėjus automobiliui slysti jo nesuvaldė, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Audi A6 Avant“. Įvykio metu buvo sužeisti keturi žmonės – automobilio „Audi“ vairuotojas ir 3 keleiviai, tarp keleivių – metukų neturinti mergytė.

Apie 20 val. 52 min. Vilniuje, Pieninės gatvėje ties sankryža su Stumbrų gatve, teisės vairuoti neturintis teisės 18-metis, vairuodamas automobilį „Mini“, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Įvykio metu buvo sužeistas automobilio vairuotojas ir jo bendraamžis keleivis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius