Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkaviškio rajone girtas traktorininkas nusprendė pasigalynėti su pareigūnais

Šeštadienį popiet Vilkaviškio rajono gyventojas prie traktoriaus vairo sėdo neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumas, tačiau vyras buvo visiškai nevaldomas. Traktoriaus vairuotojas be jokios priežasties pradėjo priešintis pareigūnams, todėl turės atsakyti teisme ne tik dėl vairavimo neblaiviam, bet ir už teisėtų reikalavimų nevykdymo.
Kauno apskrities pareigūnai varžosi dėl geriausio viešosios policijos patrulio ir apylinkės inspektoriaus titulo
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip praneša policija, apie 15 val. gautas pranešimas apie Smalyčėnų kaime besiblaškantį, galimai neblaivų traktoriaus vairuotoją.

Į nurodytą vietą atvykę ir prie traktoriaus vairo sėdintį vyrą radę policijos pareigūnai patikrino jo blaivumą. Įtarimai pasitvirtino – 44 metų amžiaus vyrui nustatytas lengvas 1,36 prom. girtumas.

Vis dėlto pažeidėjas nepakluso pareigūnų reikalavimams, bandė savo tiesą įrodyti kumščiais ir priešinosi sulaikomas. Taip jis nepaliko pareigūnams kitos išeities kaip tik panaudoti specialiąsias priemones.

Sulaikytą smarkuolį Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnai pristatė į areštinę. Jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius