Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija paviešino nufilmuotą „Citroen C5“ gaudynių epizodą

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vyko vogto „Citroen“ vairuotojo gaudynės, kurių metu buvo apgadinti iš viso 8 automobiliai. 30-metis įtariamasis uždarytas į areštinę, o policija penktadienį viešina dalį filmuotos gaudynių medžiagos.

2015 m. spalio 29 d., apie 20 val. 36 min., Vilniuje, Bukčių g., 1985 m. gimęs vairuotojas, vairuodamas vogtą, policijos ieškomą automobilį „Citroen C5“, nepakluso teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, todėl buvo persekiojamas.

Ties Gerosios Vilties g. 9-uoju pastatu persekiojamas automobilis atsitrenkė į policijos tarnybinį automobilį „Volkswagen“, stovėjusį su įjungtais švyturėliais.

Tarnybinis automobilis buvo apgadintas. Bėgdamas nuo policijos, „Citroen C5“ kliudė ir apgadino dar 6  stovinčius automobilius. „Citroen“ vairuotojas ir kartu važiavęs keleivis (gimęs 1987 m.) buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Persekiojimo metu buvo apgadintas policijos tarnybinis automobilis „VW Jetta“ bei dar šeši automobiliai („Peugeot 407“, „Renault Megane“, „Mazda 323“, „Toyota Yaris Verso“, „VW Touran“ ir „Ford“).

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius