Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniaus rajone sulaikytasis įkaitu buvo paėmęs policininką

Vilniaus rajono policijos pareigūnas trumpam buvo priverstas pabūti įkaito kailyje. Jį įkaitu paėmė netikėtai iš antrankių išsilaisvinęs sulaikytasis.
Įkaitas
Įkaitas. / Photos.com nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, trečiadienį, apie 8 val., Vilniaus r. policijos tarnybiniame automobilyje Mitsubishi, vežant sulaikytuosius pagal Vilniaus r. Apylinkės tesmo nutartį, sulaikytasis A.L. (gim. 1982 m.) išsilaisvino iš antrankių ir įrėmė atsuktuvą į kaklą tarnybos metu uniformuotam Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyrio Maišiagalos policijos nuovados tyrėjui A.I. (gim. 1970 m.).

Policininką įkaitu paėmęs vyras reikalavo vykdyti jo nurodymus, reikalavo atiduoti pinigus. Pirminiais duomenimis, atsuktuvą įtariamasis rado ne tarnybinio automobilio salone, o bagažinėje.

Privažiavus Vilniaus r., Paberžės kaimą, pareigūnui pavyko išsilaisvinti. Tuo metu prie tarnybinio automobilio Mitsubishi privažiavo ir netoliese buvę policijos patruliai. Įtariamasis buvo sutramdytas.

Incidento metu pareigūnas nenukentėjo.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pradėtas ir policijos vidaus tyrimas. Šiuo metu manoma, kad įkaito kailyje pabuvęs pareigūnas pažeidė nemažai tarnybinių instrukcijų.

Taip pat tiriama, kodėl tik vienas pareigūnas vežė du sulaikytuosius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius